Başkan Altunok, ‘Taşucululara müjdeli haberi verdi

Başkan Altunok, ‘Taşucululara müjdeli haberi verdi

Başkan Altunok, ‘Taşucululara müjdeli haberi verdi

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, kamuoyuna yaptığı bilgilendirme açıklamasında, Taşucu Mahallesinde 317 hektarlık alanın imara açıldığını müjdeledi.
 

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, yaptığı açıklamasında, ‘Taşucu Mahallemizin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı, 2017 yılında mahkeme kararı ile iptal edilmişti. Taşucu Mahallemizde bu nedenle imar izni yoktu.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelir gelmez başlatmış olduğumuz planlama çalışmaları neticesinde, Taşucu Mahallemizde 317 hektarlık alan imara açılmıştır. Çözüm odaklı çalışmalarımız, halkımızın menfaatlerini gözetmemiz ve ekonomik değerleri ülkemize kazandırmak, belediyecilik anlayışımızdandır. Taşucu Mahallemize, Taşucu halkımıza ve esnafımıza hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

‘KENTİMİZİN VE HALKIMIZIN MENFAATİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

‘Kentimizin ve mahallelerimizin gelişmesi ve kalkınması adına elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz’ diyerek açıklamasını sürdüren Başkanvekili Altunok, ‘Uzak yakın, merkez, köy ayırt etmeden kentimizin her yerine, vatandaşlarımızın tümüne ulaşmak için ekip arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu noktada mevcut projelerin geliştirilmesi, iyileştirilmesi ve yeni projelerin kazandırılması için büyük bir gayret sarf ediyoruz. Tüm bunları yaparken vatandaşımızın bir kuruşunu bile heba etmeden en az maliyetle en fazla işi yapabilmek için hesap yapıyoruz.

Kentimiz gerçekten tarihi değerleriyle, yaylalarıyla, köyleriyle, mahalleleriyle kısacası havasıyla, suyuyla, doğal güzelliğiyle bambaşkadır. İnsanlarımız merttir, misafirperverdir. Türkiye'nin neresinde yaşarsa yaşasın, yaşadığı yerde kendini sevdirmiştir, çalışkandır, vefalıdır. Doğduğu yeri unutmaz, ahde vefalıdır. Bu değer ve güzelliklerimizi hep birlikte koruyalım. Bugün Taşucu Mahallemizde olduğu gibi yarın Atakent ve diğer sıkıntı yaşanan bölgelerde de bu çalışmalarımız ve girişimlerimiz devam edecektir” ifadelerini kulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36