Başkan Altunok, yağmurdan zarar görenlere geçmiş olsun ziyareti

Başkan Altunok, yağmurdan zarar görenlere geçmiş olsun ziyareti

Başkan Altunok, yağmurdan zarar görenlere geçmiş olsun ziyareti

 

Silifke Belediye Başkan vekili Sadık Altunok, iki gündür etkili olan sağanak yağış nedeniyle taşkın yanan mahalleleri gezdi. Burada vatandaşlarla da görüşen ve geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan vekili Altunok, belediye ekiplerinin 24 saat görev başında olduğunu da hatırlattı.

Aşırı yağışlar sonucu taşkına sebep olan dere ve kanal yakınında oturan vatandaşları ziyaret eden Silifke Belediye Başkan vekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Mersin geneline Meteoroloji tarafından kırmızı kod verilmesinin ardından ilçemiz genelinde ve mahallelerimizde oluşabilecek taşkınlara karşı belediye ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Ekiplerimiz 24 saat görev başındadır. Ekiplerimiz hem yayla mahallelerimizde kar yağışı nedeniyle kapanan yolların açılması çalışması yapıyor, hem de sahil bölgelerimizde meydana gelen sel taşkınlarında ortaya çıkan mağduriyetin giderilmesi yönünde çalışmalarını sürdürüyor. İki gündür meydana gelen olay tamamen doğal bir afettir. Ne kadar tedbir alırsanız alın afetin gelişini engelleyemiyorsunuz. Başta Silifke ilçemiz olmak üzere tüm Mersinimiz'e ve komşu ilçelerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Cenabı Allah’tan bizlere bir daha böyle afetler göstermemesini temenni ediyorum” dedi.

Belediye ekipleri tarafından aşırı yağışlar sebebiyle zarar gören bölgelerde devam eden çalışmaları yakından inceleyen Başkanvekili Altunok, taşkınlardan zarar gören çiftçilere ve vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36