Başkan Kaynar’dan 30. Vergi Haftası Mesajı

Başkan Kaynar’dan 30. Vergi Haftası Mesajı

Başkan Kaynar’dan 30. Vergi Haftası Mesajı

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kaynar, her yıl Şubat ayının son haftası kutlanan ‘’Vergi Haftası’’ nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.  Başkan Nurettin Kaynar, yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı ,’’ Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftasının Vergi Haftası olarak kutlanmaktadır. Vergi bilinci yüksek olan toplumlarda ekonomik ve kültürel gelişimi yüksektir.

Devletin mali, ekonomik ve sosyal nitelikteki çeşitli görevlerini yerine getirmesinde vergi gelirleri temel rol oynamaktadır. Kamusal hizmetlerin nitelik ve kalitesinin artması vergiye karşı direnci azaltacak en önemli unsurdur. Adil bir vergi sistemi ve toplanan vergilerin vatandaşa hizmet olarak dönmesi, vergi bilincinin artmasının temel zeminini oluşturmaktadır.

Hazine ile mükellef arasında köprü görevi gören, Türkiye genelinde 100 bini aşan meslek mensubumuz ile mali idaremizin en büyük destekçiyiz. Vergi gelirlerimizi artırmak, adil ve etkin bir vergi sistemi içinde birlikte hareket etmek, vergisel hedeflere ulaşmada ülkemizi başarıya götürecek temel yoldur.

Bu bağlamda, Silifke Vergi Dairesi Müdürümüz olmak üzere Vergi Dairesi çalışanlarının, üyelerimizin ve tüm vatandaşlarımızın 30. Vergi Haftasını kutlarız.’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36