Başkan Kocamaz “En Kutsal Kazanç Alın Teri İle Kazanılan Helal Kazançtır”

Başkan Kocamaz “En Kutsal Kazanç Alın Teri İle Kazanılan Helal Kazançtır”

Başkan Kocamaz “En Kutsal Kazanç Alın Teri İle Kazanılan Helal Kazançtır”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün önemine dikkat çeken Başkan Kocamaz yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü çalışma hayatının daha demokratik bir yapıya kavuşması için verilen mücadelelerin neticesinde, tüm dünyada işçinin, memurun, emeğin ve emekçinin günü olmuştur.

En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs’ta bu helal kazanç üzerine kurulmuş en önemli gündür. Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültürün mensuplarıyız.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak kendi gelenek, kültür ve medeniyetimizden aldığımız ilhamla, göreve geldiğimiz günden bu yana emekçilerimizin, tüm çalışan kesimin yanında olduk. Gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden Mersin’in her bucağına hizmet götürebilmek adına özveriyle çalışan ekibimizle gurur duyuyor, dayanışmanın ve kardeşlik bağlarının vazgeçilmezi işçilerimizin destekleriyle güçleniyoruz.

Bu duygularla 1 Mayıs’ın, anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında kutlanmasını dileyerek, başta işçi, memur ve emekçiler olmak üzere bütün milletimizin Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36