Başkan Nogay'dan Kocamaz'a Hodri meydan

Başkan Nogay'dan Kocamaz'a Hodri meydan

Başkan Nogay'dan Kocamaz'a Hodri meydan

 

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın MHP'den istifasıyla ilgili olarak bir basın açıklaması yayınladı.

Başkan Nogay konuyla ilgili olarak; "20 yıl Tarsus, son 5 yılda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan, bir dönem Başbuğ'umuzun, 4 dönem Bilge Liderimizin aday ettiği, Ülkücülerin, MHP'lilerin helal oylarıyla belediye başkanı olan Burhanettin Kocamaz Hangi Ahde Vefadan Bahsetmektedir? Milliyetçi Hareket Partisi'nin 50 yıllık siyasi mazisinin 25 yılını belediye başkanı olarak yaşamış birinin, bir kez daha aday gösterilmemesi nedeniyle istifa etmesi; esasen kendinde var olduğunu iddia ettiği davaya sadakat, dava adamlığı vb. tüm vasıfları tartışmalı hale getirmiştir. Ülkücü Hareket sayesinde, MHP sayesinde oturduğu makamı iadesi Hak'tır. Eğer bu hakkın iadesini yapamıyorsa yuh kendisine! Allah korkusu varsa, söylediği gibi maneviyata önem veriyorsa, dini suistimal etmiyorsa, oturduğu makamdan istifa etmelidir. O zaman görürüz etrafında kaç kişi kalıyor. Hodri meydan! Biz kendisine hakkimizi helal etmiyoruz. Yedi ceddinin kursağından geçen her lokmayı helal etmiyoruz. Nefsi yüzünden binlerce çalışan kardeşimizin ekmeklerini düşünmediği için hakkimizi helal etmiyoruz.

Binlerce belediye çalışanı kardeşimiz kendisinin egosu, kibri ve nefsi yüzünden ayaklar altına alınmıştır.

Biz kendisine "Kocamaz Seni Kimse Yıkamaz" derken, Ülkücü kimliğine MHP'de oluşuna inanmıştık. Ama görüyoruz ki o salona tehditlerle toplanan, amaçları sadece evlerine helal ekmeklerini götürmek olan belediye çalışanı kardeşlerimiz hala işten çıkarma tehditleriyle sindirilmeye çalışılıyor.  Buradan şunu net olarak söylemek isterim ki, bir tane çalışan kardeşimiz MHP'li ve Ülkücü oluşundan, kendisini desteklemediği için, o salona gelmediği için ekmeğinden, aşından edilirse, işte o zaman gök girer kızıl çıkar bu bedene." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Solmaz 5 yıl önce

Kabadayı ağzı bunlar.. Burhanettin aşkanın yanındayız. Kimse yıkamaz Onu.
Siz ülkücü delegelerin inzalarını yok sayan genel başkanınıza hatırlatın bunları.

Avatar
Mustafa Solmaz 5 yıl önce

Aşağıda diyorki tehditkar yorum yapmayın
Ama yukarıdaki haberin son paragrafında açık tehdit var. İkircikli bir uygulama

banner36