Başkan Seçer, “Birlikte Şarkı Söylemek, Bir Melodi Fısıldamak Çok Güzel”

Başkan Seçer, “Birlikte Şarkı Söylemek, Bir Melodi Fısıldamak Çok Güzel”

Başkan Seçer, “Birlikte Şarkı Söylemek, Bir Melodi Fısıldamak Çok Güzel”


Başkan Seçer Musalla Dostluk Festivali’nde Mahallelilerle Bir Araya Geldi

Başkan Seçer, Tarsus’un en eski mahallelerinden biri olan Musalla’da düzenlenen ‘Musalla Dostluk ve Kardeşlik Festivali’ne katıldı. Ana teması ‘Dostluk, kardeşlik ve dayanışma ruhu’ olan festivalde konuşan Başkan Seçer,  insanların bir arada olma kültürünü ve kardeşlik ruhunu festivaller sayesinde perçinlediklerini ifade etti. Seçer, “Bir arada olmak, birbirinize gülümsemek, birbirinizin ellerinden samimiyetle tutmak güzel. Birlikte şarkı söylemek, bir melodi fısıldamak son derece güzel. İnadına bir arada olalım. En kötü günümüz böyle olsun” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile Musalla Halk Meclisi tarafından organize edilen ve masrafları mahalle sakinleri tarafından imece usulü karşılanan ‘Musalla Dostluk ve Kardeşlik Festivali’ne katıldı. 31 Mart seçimlerine birkaç gün kala Musalla’da bir araya geldiği mahalle sakinleri ile yeniden buluşan Başkan Seçer, yine vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Festivale Başkan Seçer ile birlikte CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, CHP ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

Ana teması ‘Dostluk, kardeşlik ve dayanışma ruhu’ olan festivalde konuşan Başkan Seçer,  insanların bir arada olma kültürünü ve kardeşlik ruhunu festivaller sayesinde perçinlediklerini ifade etti.

“Birlikte şarkı söylemek bir melodi fısıldamak çok güzel”

Mersin’i sanatın, kültürün ve sporun başkenti yapacaklarını her fırsatta vurgulayan ve kentte düzenlenen tüm festivallere destek veren Seçer, Tarsus’ta gerçekleştirilen “Musalla Dostluk ve Kardeşlik Festivali’nde yerini aldı. Kültürün ve sanatın birleştirici, bütünleştirici etkisini tüm Mersin’e yaymak için önemli çalışmalara imza atan Seçer ana teması Dostluk, kardeşlik ve dayanışma ruhu’ olan festivalde mahallelilerle bir araya geldi, hemhal oldu.

Festivalde gençlerle, kadınlarla, çocuklarla, dostluk, kardeşlik ve dayanışma ruhunu paylaşan Başkan Seçer, “Gerçekten çok güzel bir etkinlik. Tüm mahalleli dostlar burada.  Festivalde hoş vakit geçirdik, stresimizi haftanın yorgunluğunu üzerimizden attık. Bir arada olmak, birbirinize gülümsemek, birbirinizin ellerinden samimiyetle tutmak güzel. Birlikte şarkı söylemek bir melodi fısıldamak son derece güzel. İnadına bir arada olalım. En kötü günümüz böyle olsun.  İnşallah önümüzdeki yıllarda yine bu etkinlikler devam edecek. Musalla Derneği çok güzel çalışıyor. Çok daha güzel etkinliklerde birlikte olacağız” dedi.

“Hepinizin gurur kaynağı olacağız”

31 Mart seçimleri öncesi ziyaret ettiği Musalla mahallesine Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yeniden gelen Seçer coşku ve sevinçle karşılandı. Seçim öncesi verdiği sözleri yerine getirmiş bir şekilde mahalle sakinlerinin karşısına çıkan Seçer, vatandaşlarla 5 buçuk aylık görev süresi boyunca gerçekleştirdiği hizmetleri paylaştı. Seçer, “Mersin çok geniş bir coğrafya ve ne mutlu ki bu coğrafyayı Tarsus topraklarında doğmuş, doymuş, büyümüş bir belediye başkanının vereceği kararlar şekillendiriyor. Oda bu mahallenin çocuğu Vahap Seçer. Ben inanıyorum çok güzel günler bizi bekliyor. Dönemsel sıkıntılar olabilir, hepsini aşacağız. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz. Samimiyetin hüsnü niyetin, bilginin liyakatin önünde hiçbir şey duramaz. Biz hepsine sahibiz. Çok şükür kendimize güveniyoruz. En iyi, en çalışkan, en vatansever kadrolar bizde. Hepinizin gurur kaynağı olacağız” diye belirtti.

Başkan Seçer konuşmasının ardından festival kapsamında düzenlenen futbol turnuvasında dereceye giren takımlara ödüllerini verdi. Alanda kurulan stantları gezerek, vatandaşlarla ilgilenen Seçer, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.

Festival Mersin Büyükşehir Belediyesi kent orkestrasının verdiği konser ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79