BAŞKAN SEÇER, “ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ BİZİM ONURUMUZDUR”

BAŞKAN SEÇER, “ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ BİZİM ONURUMUZDUR”

BAŞKAN SEÇER, “ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ BİZİM ONURUMUZDUR”

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şubesi Başkanı Kemal Cındız, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Mersin Şubesi Başkanı Fatih Tuncer ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette ki konuşmasında şehitlerin ve gazilerin bu ülkenin onuru olduğunu ifade eden Başkan Seçer, ““Gaziler bizim onurumuzdur, şerefimizdir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve gazi ailelerimizin yanında olacağız” dedi.

Sohbet havasında geçen ziyaret esnasında dernek başkanları ve üyeleri Başkan Seçer’e seçim zaferinden dolayı tebriklerini iletirken, Başkan Seçer’in her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında yer alacağına olan inançlarının tam olduğunu ifade ettiler.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı'nın cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıya üzüldüklerini de ifade eden Kemal Cındız ve Fatih Tuncer yapılan alçakça saldırıyı kınadıklarını belirttiler.

Başkan Seçer, “Şehitler ve Gaziler bizim onurumuzdur”

Gerçekleştirilen nazik ziyaretten dolayı onur duyduğunu ifade ederek dernek başkanlarına ve  temsilcilerine teşekkür eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer vatan için can veren şehitlerin, gazilerin ve onların emaneti olan ailelerinin her zaman apayrı bir öneme sahip olduğunu ifade etti ve “Gaziler bizim onurumuzdur, şerefimizdir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve gazi ailelerimizin yanında olacağız.  Bu kentte yaşıyoruz ve ben herkesin belediye başkanıyım. Vahap Seçer, hiçbir ayrıma mahal vermeden, hiçbir gruba, kişiye, zümreye ayrımcılık göstermeden herkesi kapsayan, kucaklayan bir belediye başkanı profilidir. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Bu anlamda son derece huzurlu ve rahat olun. Size ve sizlerin temsil ettiği şehitlerimizin, gazilerimizin ve ailelerinin sorunlarında her zaman yanınızdayız. Hep beraber çözüm üreteceğiz. Biz üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Herkesin hayal ettiği bir belediye başkanı geldi” ifadelerine yer verdi.

Kemal Cındız, “Gazilerin sizlerin gönlünde olacağına çok eminiz”

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şubesi Başkanı Kemal Cındız, Başkan Seçer’e hayırlı olsun dileklerini iletirken, Başkan Seçer’in Muharip Gaziler Derneği’ne ve tüm Mersinlilere umut olduğunu ifade ederek,“Sizler gibi duyarlı belediye başkanlarının olması bizim için çok önemli. Şehit ve gazilerimiz ile onların ailelerine sahip çıkacağınıza inancımız tam. Bizlerle beraber olmanız bizim için çok önemli. Gazilik bambaşka bir şey. Bir protokol oluyor, bayram oluyor ama gazilere o etkinliklerde yer vermiyorlar. Gazilerin sizlerin gönlünde olacağına çok eminiz. Sizleri çok seviyoruz.  Büyükşehir Belediye Başkanlığınızda bu şehre çok güzel işler yapacaksınız. Büyük başarılarla bu şehri idare edeceksiniz. Başarılar diliyoruz. Gazilerimiz adına saygılarımızı ve tebriklerimizi sunuyorum. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı da kınıyoruz” şeklinde konuştu.

Fatih Tuncer, “Şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanında olacağınıza inanıyorum”

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Mersin Şubesi Başkanı Fatih Tuncer ise derneklerinin tarihçesi ve faaliyetlerini hakkında Başkan Seçer’i bilgilendirdi.

Başkan Seçer’in şehit ve gaziler konusunda hassas olduğunu bildiklerini sözlerine ekleyen Tuncer,“Başkanım sizleri her zaman şehitlerimizin cenaze törenlerinde, düzenlenen yemeklerde görüyoruz. Şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanında olacağınıza inanıyoruz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Çok güzel işler yapacağınıza olan inancımız tam. Son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınıyoruz. Biz, camia olarak çok üzüldük. İnşallah bir daha böyle olaylar gerçekleşmez. Şehitlerimiz bu toplumda yaşayan herkesin şehidi. Bu tarz saldırılar bizim örf ve adetlerimize yakışmaz” ifadelerine yer verdi.

Ziyaret sonrası dernek başkanları ve üyeleri Başkan Seçer’e derneklerinin ambleminin yer aldığı plaket hediye ettiler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79