Başkan Seçer’den Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Seçer’den Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Seçer’den Kurban Bayramı Mesajı

 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Kurban Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Seçer, mesajında şunları söyledi:

“Bayramlar birlik, beraberlik ve dayanışmanın güçlendiği, vefa ve merhamet duygularının en derinden yaşandığı çok özel günlerimizdir.

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan ve güzelliklerin bir arada yaşandığı bayramlar; eş, dost, akraba ve hastaları ziyaret etmek, çocukları sevindirmek, ihtiyaç duyan kişilere yardım etmek ve dargınlıkları gidermek için en güzel fırsatı sunmaktadır.

Biz de sadece bayramda değil, aynı mahalleyi, aynı sokağı ve aynı şehri paylaştığımız hemşehrilerimizin bize ihtiyaç duydukları her an, 7 gün 24 saat yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşımın ve dayanışmanın daimi olduğu nice bayramlar diliyor, tüm Mersinli hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyor, bayramın sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler getirmesi dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79