Başkan Turgut, esnafın yeni yılını kutladı

Başkan Turgut, esnafın yeni yılını kutladı

Başkan Turgut, esnafın yeni yılını kutladı

 Mesaisine sabahın erken saatlerinde İnönü Caddesi esnaflarını ziyaret ederek başlayan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, esnafların ve vatandaşların yeni yılını kutlayarak, çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Esnaflara hayırlı işler dileyerek yeni yılını kutlayan Başkan Mustafa Turgut, İnönü Caddesinde ki esnaf ziyaretlerinin ardından Atatürk Caddesi ve Taşucu Mahallesinde ki esnafları ziyaret etti.

 

 “2018’DE YENİ YENİ HİZMETLER BİZİ BEKLİYOR”

2018 yılında kentin yenilenmesine yönelik hizmetlerin ve projelerin devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Kentimizin gelişimine yönelik hizmet ve projelerimizi toplumumuzun her kesimiyle olduğu gibi esnaflarımızla da paylaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak ilçemizi hak ettiği konuma hep birlikte getireceğiz” dedi.

 

Yeni yılın ülke ve millet için hayırlara vesile olmasını dileyerek, yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni eden Başkan Turgut, “2018 yılının ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini, dünyanın ve kentimizin ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum. Kuşkusuz yeni bir yıl, beklentiler ve hedefler yönünden, bireyler, toplumlar ve ülkeler için farklı anlamlar yüklüdür. Daha aydınlık yarınlara ulaşmak için, Millet olarak elbirliği ile çalışmamız, kendimize inanmamız, sahip olduğumuz olanaklar ve öz kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız yeterli olacaktır. Biten yılda neler yaptığımızı, neler öğrendiğimizi gözden geçirip çevremize yararlı olup olmadığımızı, zamanımızı iyi kullanıp kullanmadığımızı düşünmeliyiz. Her yeni yıl yeni atılımlar, yeni umutlar, yeni adımlar kısaca yenilikler yılıdır. İnsanlık her yeni yılda tarihini yeni başarılar, yeni buluşlar her alanda ilerlemeler ile zenginleştirir. Bizimde bu hızlı gidişe ayak uydurmamız yeni yılda daha çok çalışarak daha başarılı olmamız gerekmektedir. Yeni yıla birlikte gelecek günlerin karanlıktan aydınlığa özgürlükçü, eşitliğe dayalı kavgasız, savaşsız, barış ve sağlık içinde paylaşımcı bir toplum düzenine giden yol olması hepimizin temennisidir. Yeni yılın hepimize, yuvalarımıza, şehrimize ve ülkemize esenlik, huzur, başarı, sağlık, mutluluk ve sevinç getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunuyor, esnaflarımıza hayırlı işler ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

ESNAFLARDAN ZİYARET TEŞEKKÜRÜ

Esnaflar, Belediye Başkanı Mustafa Turgut’a yapmış olduğu hizmetlerden ve her zaman kendilerini ziyaret etmesinden dolayı teşekkür ederek, “Silifke’miz son yıllarda yapılan yeniliklerle adeta bir şehir havasına büründü. Mahalle ve sokaklarımız sosyal alanlara kavuşurken, kent merkezimizde köprüler, mesire alanları, parklar, kapalı Pazar yerleri ve daha aklımıza gelebilecek birçok önemli hizmetler yapıldı. Bizler inanıyoruz ki başkanımızın ve belediyemizin imkânı olsa daha fazla başarılı hizmetler gerçekleştirecek. Kısıtlı imkânlara rağmen güzel hizmetler yapılıyor. Teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79