Başkan Turgut, “Ortak hedefimiz Silifke olmalı”

Başkan Turgut, “Ortak hedefimiz Silifke olmalı”

Başkan Turgut, “Ortak hedefimiz Silifke olmalı”

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Silifke Sulama Birliği Başkanı Mehmet Yaşar Doğdu’yu ziyaret ederek, kurumlar arası çalışmalarla ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Karşılıklı sohbet ederek birliğin çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Turgut, “Silifke’yi daha yaşanılır bir ilçe haline getirmek için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışması gerekiyor. İlçemiz alan olarak geniş bir konuma sahip. Yeni yasayla birlikte Büyükşehir ve ilçe belediyesinin ayrı ayrı görevleri var. Silifke Belediyesi olarak üzerimize düşen bir görevi ve sorumluluğu tek tek yerine getirmeye çalışıyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde muhtarlarımız, esnafımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunuyor, onların talep ve sıkıntılarına çözüm üretiyoruz. Sulama Birliğimizde bizim için önemli bir yere sahip. Hizmet alanı geniş ve zor koşullarda mücadele eden bir birlik. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya hazırız. Silifke Belediyesi olarak birliğimizin talep ve sıkıntısı olduğunda çözümü için yardımcı oluyoruz” dedi.

“SİLİFKE SULAMA BİRLİĞİ OLARAK HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

Başkan Mustafa Turgut’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Silifke Sulama Birliği Başkanı Mehmet Yaşar Doğdu, “Silifke için doğup büyüdüğümüz topraklar için çok çalışmalıyız. Doğru bildiğimiz ne varsa onu yapmalıyız. Belediyemizin ve şahsınızın hizmetlerini yakından takip ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. İlçemiz için bu toprakların geleceği için herkesin bir olması lazım. Silifke Sulama Birliği olarak birlik ve beraberlik içerisinde kentimizin gelişmesi adına ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Halkımıza bu toprakların özünü, sözünü ve geçmişini en iyi şekilde anlatmalı ve unutturmamalıyız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36