Başkan Turgut, Sayağzı esnaflarını gezdi

Başkan Turgut, Sayağzı esnaflarını gezdi

Başkan Turgut, Sayağzı esnaflarını gezdi


Silifke Belediye Başkanı ve CHP’nin yeniden Belediye Başkan Adayı olan Dr. Mustafa Turgut, kent merkezi ve mahalleleri karış karış gezmeye devam ediyor. Halkın karşısına gönül rahatlığıyla çıktığını belirten Başkan Turgut, "Yapamayacağımız hiçbir işin sözünü vermedik, ne söz verdiysek yapıyor ve yapmaya da devam ediyoruz" dedi.

Her gün farklı bir mahallede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen, talep ve sıkıntıları yerinde dinleyen Başkan Mustafa Turgut, sabahın erken saatlerinde Sayağzı mahallesinde ki esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler diledi.

‘SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL HER ZAMAN HALKIMIZIN VE ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ’

2019 yılında kentin yenilenmesine yönelik hizmetlerin ve projelerin devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Her gün farklı bir mahallede esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geliyor hem onların sorunlarını dinleyip hem de bir ihtiyaçları var mı öğreniyoruz. Aynı zamanda belediyemizin yaptığı çalışmaları da denetliyoruz. Şehrimizin hangi mahallesinde neye ihtiyaç duyuluyor. Vatandaşlarımızın bizden beklentileri neler. Bunları tespit edip, hizmet planlamasını ona göre yapıyoruz. Kentimizin gelişimine yönelik hizmet ve projelerimizi toplumumuzun her kesimiyle olduğu gibi esnaflarımızla da böylece paylaşmış oluyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak ilçemizi hak ettiği konuma hep birlikte getireceğiz’

‘SİLİFKE’Yİ MAHALLELERİMİZLE BİRLİKTE HAK ETTİĞİ DURUMA GETİRECEĞİZ’

Turgut, “İlçemizin durumunu, belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini ve sorunlarını yerinde dinliyor, bu sorunların çözümü için karşılıklı fikir alış verişinde bulunuyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz.

Bizler bu göreve zaten hizmet etmek için geldik. Şehrimizin ve mahallelerimizin her neresine kim bir çivi çakarsa Allah ondan razı olsun. Bizleri mutlu eden tek şey, ne kadar fazla hizmet yapabiliyorsak işte biz o kadar çok mutlu oluyoruz. Biz burada yaptığımız çalışmalarla sadece mahallemizin değil burada yaşayan vatandaşlarımızın da hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Arazi yollarımızın yapılması, mahalle yollarımızın genişletilmesi, yolların parke ve asfalt yapılması, yeni parklar ve çevre düzenlemeler yapılması gibi bütün hizmetlerimiz burada yaşayan vatandaşlarımız içindir. Ben kendim de bir şoför çocuğuyum. Zor koşullarda büyüdük. Varlığı da gördük yokluğu da. Bütün bu zorlukları gayet iyi biliyorum. İnşallah her şey güzel olacak. Bir olursak beraber olursak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk olamaz” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36