Başkan Yardımcısı Can’dan Engelliler Derneğine ziyaret

Başkan Yardımcısı Can’dan Engelliler Derneğine ziyaret

Başkan Yardımcısı Can’dan Engelliler Derneğine ziyaret

   Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Emine Can ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hatice Selda Altun, Engelliler Derneği Başkanı Nurettin Ateş ile yönetimini ziyaret etti.

Engelliler Derneği Başkanı Nurettin Ateş ile yönetimini dernek binasında ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Emine Can ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hatice Selda Altun, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırıcı çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceklerini ifade ettiler.

CAN, ‘HER ZAMAN SİZLERİN YANINDAYIZ, OLMAYADA DEVAM EDECEĞİZ’

Başkan Yardımcısı Emine Can, ‘Belediye olarak engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıcı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Belediyemizin yürüttüğü çalışmalarda engelli bireylerimizin de dâhil olacağı stratejiler belirlemek büyük önem arz etmektedir. Bu noktadan hareket ederek, Silifke’mizi  engelsiz bir kent olma yolunda daha iyi bir noktaya taşımak için birçok proje üzerinde çalışmalarımız sürmektedir. Engelli kardeşlerimizi her daim hayatın içerisinde tutmaya gayret göstereceğiz.

Bu alanda çalışmalarını başarılı bir şekilde yürüten Sosyal Yardım İşleri Müdürümüz Hatice Selda Altun ve ekibi, yeni yeni projelerle kentimizde başarılı çalışmalara imza atmaktadırlar. Bizlerde bu kentin yöneticileri olarak her zaman sizlerin yanında olduğumuzu bundan sonrada olacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Engelliler Derneği Başkanı Nurettin Ateş, engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırıcı hizmetler vererek, onları sosyal ve kültürel projelerle destekleyen Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ile ekibine teşekkür ettiğini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36