BAŞKAN YILMAZ'DAN, ACİL MÜDAHALE EKİBİNE GECE DENETİMİ

BAŞKAN YILMAZ'DAN, ACİL MÜDAHALE EKİBİNE GECE DENETİMİ

BAŞKAN YILMAZ'DAN, ACİL MÜDAHALE EKİBİNE GECE DENETİMİ

 

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin'de şiddetini artırarak devam eden sağanak yağış ve yaylalarda etkili olan kar yağışı nedeniyle, 24 saat hazır bekleyen acil müdahale ekipleriyle saha incelemelerini dün gece de sürdürdü.

'Kırmızı Kod' uyarısı verilen Mersin'de sağanak yağış birçok konut, iş yeri, cadde ve sokaklarda su taşkınlarına neden olurken Toroslar Belediyesi acil müdahale ekipleri ise tüm bu olumsuzlukların önüne geçmek adına ilçenin dört bir yanında gerçekleştirdiği anında müdahale çalışmalarıyla göz doldurdu. Sağanak yağmur, fırtına ve yaylaları etkisi altına alan kar yağışı ile beraber su tahliye ve yol açma çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini kaydeden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, gün boyu mahallelerde sürdürdüğü saha incelemeleri ve vatandaş ziyaretlerinin ardından gece saatlerinde de acil müdahale ekipleri ile bir araya geldi.

"BİZİM DERDİMİZ, VATANDAŞIMIZA ENİ İYİ HİZMETİ SUNMAK"

Başkan Yılmaz, "Bizim derdimiz, işimizi daha iyi yapmak,  daha verimli çalışmak ve vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmaktır. Vatandaşlarımızın bize en çok ihtiyaç duyduğu zamanlardan biri de özellikle bu gibi afet durumlarıdır. Ekibimizle beraber teyakkuzda bekliyoruz. Bu bir ekip çalışmasıdır. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi. Başkan Yılmaz, "Çalışmalarımızı kontrol ediyoruz. Ekibimiz, gerek su taşkınları gerekse kurtarma çalışmalarıyla ilgili anında vatandaşlarımızla irtibata geçerek müdahale ediyor. En büyük temennimiz bu afeti can ve mal kaybı olmadan atlatmaktır" ifadelerini kullandı.

Daha sonra acil müdahale ekipleriyle birlikte su tahliye ve yol çalışmalarına da katılan Başkan Yılmaz’ı gece saatlerinde karşılarında gören vatandaşlar ise Başkan Yılmaz'a ve ekibine teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79