Başkan Yılmaz, İncelemelerde Bulundu

Başkan Yılmaz, İncelemelerde Bulundu

Başkan Yılmaz, İncelemelerde Bulundu

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçede yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

İlk olarak Toroslar Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde yapılan hazırlıkları kontrol eden Başkan Yılmaz, ardından da Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince devam eden çalışmaları inceledi.

Belediye teknik ekibiyle birlikte Korukent Mahallesinde bulunan Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezi piknik alanını gezen Başkan Yılmaz, piknik yapan vatandaşlarla sohbet etti. 2-9 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan Kadınlar ve Erkekler Bocce Volo Dünya Kupası için hazırlıkları devam eden Toroslar Bocce Tesisi’nde yapılan çalışmaları da inceleyen Başkan Yılmaz, teknik ekipten bilgiler aldı. Daha sonra Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan Nene Hatun Parkı’ndaki peyzaj ve temizlik çalışmalarını da takip ederek personeline kolaylıklar diledi.

Çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Yılmaz, “Vatandaşlarımızın yeşil alanlarda rahatça zaman geçirebilmeleri için parklarımızın temizlik ve bakımlarını düzenli olarak yapıyoruz. Çevre düzenlemesi yapılması gereken yerleri de inceleyerek ilgili birim müdürlerimize talimatlarımızı verdik. Belli bir program dahilinde çalışmalarımız devam edecek.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36