BAŞKAN YILMAZ; "MİLLİ GURURUMUZ ERSU VE TUĞÇE'NİN YANINDAYIZ"

BAŞKAN YILMAZ; "MİLLİ GURURUMUZ ERSU VE TUĞÇE'NİN YANINDAYIZ"

BAŞKAN YILMAZ; "MİLLİ GURURUMUZ ERSU VE TUĞÇE'NİN YANINDAYIZ"

 

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 2020 Tokyo Olimpiyatları'na hazırlanan Mersinli milli sporcular Ersu Şaşma ve Tuğçe Şahutoğlu'nun Yenişehir ilçesindeki evlerine pankart astırarak başarılar diledi.

Sırıkla atlamada damgasını vurarak Türk atletizm tarihine adını yazdıran milli atlet Ersu Şaşma ile çekiç atmadaki derecesiyle Türkiye'yi gururlandıran milli atlet Tuğçe Şahutoğlu, 23 Temmuz - 8 Ağustos tarihleri arasında Japonya'da düzenlenecek 2020 Tokyo Olimpiyatlarına kota kazandı.

Başkan Yılmaz, olimpiyat öncesi her iki milli sporcunun evlerine pankart astırarak moral desteği verdi ve başarılar diledi.

Milli Atlet Ersu Şaşma, Hayatını Kaybeden Antrenörü Çömlekçi'nin Olimpiyat Hayalini Gerçekleştirdi

Olimpiyat kotası olan Ersu Şaşma tarihi başarısını, kendisini yetiştiren ve yakın zamanda hayatını kaybeden antrenörü İbrahim Halil Çömlekçi'ye atfetmişti.

"Hocamın hayali olan olimpiyat madalyası için çalışacağım" diyen Türkiye rekortmeni milli atlet Ersu Şaşma, antrenörü merhum Çömlekçi'nin bu hayalini gerçekleştirdi.

Şaşma ve Şahutoğlu, sporun en büyük organizasyonu olarak gösterilen olimpiyatta Türkiye'yi temsil edecek.

Başkan Yılmaz: "Mersin Olarak Gururluyuz"

"Milli sporcularımızla gurur duyuyoruz" diyen Başkan Yılmaz; "Mersin'den başarılı sporcularımızın yetişmesi bizleri gururlandırıyor. Her iki sporcumuzun da Olimpiyatlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek şanlı bayrağımızı gönderde dalgalandıracaklarına yürekten inanıyorum. Kendilerine başarılar diliyorum. Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız" dedi.

"Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'a Teşekkür Ederiz"

Milli Atlet Ersu Şaşma'nın Babası Ersin Şaşma ve annesi Suzan Şaşma ise Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a desteklerinden dolayı teşekkür ederek; "Oğlumuzun bu başarılarını Sayın Başkanımızın da desteklemesi bizleri çok sevindirdi ve mutlu etti. Hemşehrilerimizin oğlumuzu tanıması ve ilgilenilmesinden dolayı gurur duyduk" ifadelerini kullandı.

Milli sporcu Tuğçe Şahutoğlu'nun babası Cemil Şahutoğlu ile annesi Saadet Şahutoğlu da Başkan Yılmaz'a yanlarında olduğu için teşekkür ederek; "Başkanımızın bu ilgisi bizleri çok mutlu etti. Kendisine teşekkür ederiz" diye konuştu.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36