Başkanvekili Altunok’tan mahallelere teşekkür ziyareti

Başkanvekili Altunok’tan mahallelere teşekkür ziyareti

Başkanvekili Altunok’tan mahallelere teşekkür ziyareti

 Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Çatak, Kavak, Kıca, Kırobası (Mağara) ve Sarıdaydın mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşların talep ve sorunlarını yerinde dinledi.

Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç, Başkan Danışmanı Eyüp Arslan, Garaj Amiri Ali Aktan, İş Makinaları Sorumlusu Kemal Dur ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

‘HER MAHALLEMİZİ KARIŞ KARIŞ GEZİYORUZ’

Çatak, Kavak, Kıca, Kırobası (Mağara) ve Sarıdaydın mahallelerinde yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkanvekili Altunok ve beraberindeki AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin ile MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, burada vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Halkın sorun ve isteklerini dinleyen Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Belediye olarak tüm mahallelere eşit hizmet götüreceğiz. Programlarımızı yaptık ve hizmetlerimizi imkânlarımız dâhilinde devam ettiriyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden itibaren de hiçbir ayrım gözetmeksizin her mahalleyi karış karış gezerek halkımızın istek ve sorunlarını yerinde tespit ediyoruz.

Birçok mahallemizin acil ihtiyaç duyulan hizmetlerini yerinde ve zamanında çözdük. Çözmeye ve talepleri bir bir yerine getirmeye de devam ediyoruz. Kırsal mahallelerimizde ki vatandaşlarımızın da taleplerini en kısa süre içerisinde yerine getirip, ardından başka eksiklikleri tespit etmek için tekrar sizlere ziyaretlerde bulunacağız. Bizlere yerel seçimlerde vermiş olduğunuz destek ve güvenden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. Altunok, hizmet kervanının bir an evvel yürütülmesi için belediye birim amirlerine talimatlar verdi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36