Beril Sağlıklı Yaşam Merkezi görkemli bir törenle açıldı

Beril Sağlıklı Yaşam Merkezi görkemli bir törenle açıldı

Beril Sağlıklı Yaşam Merkezi görkemli bir törenle açıldı


 

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR-SİLİFKE- MERSİN-ERDEMLİ

Yaklaşık 5 yıl önce Silifke’de ilk diyetisyen merkezini açarak örnek olan Diyetisyen Beril Metin, iş yerini genişleterek Sağlıklı Yaşam Merkezi haline getirip görkemli bir tören eşliğinde açılışını gerçekleştirdi.

Açılış siyasi, bürakrasi ve iş donasını buluşturdu

Göksu Mahallesi Atatürk Caddesi, İbrahim Ethem Doğan apartmanının 2. Katında hizmet vermeye başlayan Beril Sağlıklı Yaşam Merkezinin açılış kurdelesini Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, CHP İL Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım, CHP Silifke İlçe Başkan Bünyamin Uçar, İYİ Parti Silifke İlçe Başkanı Medine Gürbüz İslim, Beril Metin’in babası Dahiliye Uzmanı Dr. Yüksel Yıldız,  eşi Avukat ve Belediye Meclis Üyesi Murat Metin ile birlikte kestiler.

Yoğun kalabalığın caddeye taşması dikkat çekerken kesilen açılış kurdelasının ardından konuşmalar yapıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Silifke’ye kazandırılan iş merkezinin tüm halka hayırlı uğurlu olmasını, teknolojiyi ve zamanı çok yakından takip eden Beril Sağlıklı Yaşam Merkezi sahiplerini ayrıca tebrik ettiğini de sözlerine ekledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘Burada açılan sağlık merkezi pırıl pırıl genç insanlarımız. Bütün çalışanlarımız alanlarında kendilerini iyi yetiştirmiş ve Silifke halkına en iyi hizmeti vereceklerine inanıyor hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok ise, ‘Silifkemiz her geçen gün büyüyor. Biz bu durumdan gerek belediye gerekse halk olarak çok memnunuz. Yeniliklerin hızla Sİlifkemiz’de açılması giderek büyüdüğümüzü gösteriyor. Günümüzde sağlıklı yaşam için çok önemli olan bir merkezi halkımıza kazandırdıkları için işletme sahiplerini tebrik ediyorum. Daha önceki verdikleri hizmetin kalitesini ve ekipmanını ikiye katlayarak yollarına devam etmelerini ve bu yolda başarılara imza atmalarını diliyorum. “ dedi.

Ardından yapılan iyi dilek konuşmalarında, Beril Sağlıklı Yaşam Merkezinin hayırlı olması temennilerinde bulunuldu.

Konukları ile yakından ilgilenen Beril Metin ise, yaklaşık 5 yıl önce açmış olduğu iş yerlerini öncelikle müşteri memnuniyeti ilkesinde hizmet verdiklerini, bu nedenle her geçen gün müşterilerinin arttığının altını çizerek, “bu nedenle bizlerde hizmette kaliteyi arttırdık ve büyüdük. Gerek Silifke merkez gerekse Erdemli Şubemiz ile sizlere hizmet etmekten son derece memnunuz. Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Beril Sağlıklı Yaşam merkezinde , Mine Kocabıyık Psikolog, Ayten Dere Spor Eğitmeni,  Leyla Nizamoğlu ise Fizyoteraspist olarak hizmet verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36