Büyükşehir, Okullarda Sürekli Olarak İlaçlama Yapıyor

Büyükşehir, Okullarda Sürekli Olarak İlaçlama Yapıyor

Büyükşehir, Okullarda Sürekli Olarak İlaçlama Yapıyor

Tarsus’ta Okullar Öğrenciler İçin İlaçlanıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus’un okullarında haşere ve diğer zararlılara karşı sürekli olarak ilaçlama çalışması yapıyor. Okulların kapalı olduğu hafta sonları gerçekleştirilen çalışmalarda, okul girişleri ve bahçeleri detaylı şekilde ilaçlanıyor.

78 bin öğrencinin eğitim gördüğü Tarsus’ta da Büyükşehir Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Müdürlüğü’nde görev yapan ekipler, okullarda düzenli olarak ilaçlama çalışması yürütüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler; sokak, cadde, park ve diğer ortak kullanım alanlarının yanı sıra çocukların eğitim gördükleri okullarda da haşere ve diğer zararlılara karşı ilaçlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Müdürlüğü’nde görev yapan ekipler, toplamda 78 bin öğrencinin eğitim gördüğü Tarsus’taki onlarca okulda çalışma yürütüyor.

İlaçlama ekipleri, kent merkezinde bulunan okulların yanı sıra bağlı mahallelerde de yer alan okulların giriş ve çıkış bölümlerini, bahçelerini haşere ve diğer zararlılara karşı program dahilinde sürekli olarak ilaçlıyor.

Okul idarelerinin istekleri doğrultusunda zararlılara karşı da lokal olarak ilaçlama çalışması da yapan ekipler, okul eklentileri içerisinde yer alan çocuk oyun alanlarını ve dinlenme bölümlerini de haşerelerin ürememesi için ilaçlıyor.

İlaçlama faaliyetleri, çocukların ve öğretmenlerin kokudan etkilenmemeleri için özellikle okulların kapalı olduğu hafta sonları gerçekleştiriyor.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36