Can Dostları Unutmayalım

Can Dostları Unutmayalım

Can Dostları Unutmayalım

   Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının artması dolayısıyla vatandaşları sokakta yaşayan hayvanlara karşı duyarlılığa davet etti. 

MESKİ Genel Müdür Vekili Can Taşkın, Mersin’de sıcak havanın etkisini arttırdığı bu günlerde sokak hayvanlarının da en büyük ihtiyacının su olduğunu ifade ederek, “Bizler bu sıcak günlerde elimizden su şişelerini eksik etmiyor ve istediğimiz zaman, istediğimiz yerde suyu temin edebiliyoruz. Ancak sokak hayvanlarının böyle bir imkânı yok. İnsanların olduğu kadar sokak havanlarımızın da suya ihtiyacı var. Can dostlarımızın su ihtiyacını gidermek için vatandaşlarımız da apartman, yazlık ev, müstakil ev ve site gibi ikamet edilen hanelerin kapı girişlerine, iş yerlerinin önüne koyacakları bir kap su ile sokak hayvanlarımızın yanında olabilir” diye konuştu.

Bir kap suyun canlıların yaşamı için çok önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Taşkın, Mersinli vatandaşların bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceklerine inandığını vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79