CHP’li Uçar, “Savaş ve silahların konuşmadığı bir yıl olsun”

CHP’li Uçar, “Savaş ve silahların konuşmadığı bir yıl olsun”

CHP’li Uçar, “Savaş ve silahların konuşmadığı bir yıl olsun”

 CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, “Yeni yıl yepyeni bir başlangıç olarak önümüzde duruyor. Yeni umutlar, yeni hedefler ve yeni bir yolculuk bizi bekliyor. 2018’in ülkemize barış, huzur, mutluluk ve demokrasi getirmesini umut ediyorum” dedi.

 

Uçar, “2017 yılının eşiğinde Türkiye'nin mahkemeleri zorbalık manzaralarına seyirci oluyor, sokaklarımız biber gazı kokuyor. Hırsızlık yapanlar ellerini kollarını sallayarak gezerken, gencecik çocuklar sadece fikirlerini açıkladıkları için kovuşturmalara uğruyor. Masum siviller ve askerlerimiz şehit oluyor. Savaşlar ve silahlar konuşuyor. Fakat bütün bu karanlık manzaranın içinde yükselen bir ses var. Türkiye'nin büyük çoğunluğuna ait bir ses… Bu ülkenin namuslu, onurlu ve çalışkan babalarına ait bir ses… Çocuğuna iyi bir eğitim verip güzel bir gelecek kurmak isteyen annelerine ait bir ses… Her sabah işine giderken daha iyi bir hayat hayali kuran taşeron işçilere, ailesine bakmak için yer altına inen madencilere, alın teriyle çalışmak isteyen gençlere ait bir ses. Bu ses yenilik diyor, bu ses değişim diyor, bu ses hepimizi umuda çağırıyor. Onlar farklı bir Türkiye hayali kuruyorlar. Onlar sokakların özgür olduğu bir Türkiye istiyor, onlar güçlülerin üstün olduğu değil hukukun üstün olduğu bir Türkiye talep ediyor. Onlar işsizliğin ve yoksulluğun azaldığı, gelir adaletsizliğinin yok olduğu bir Türkiye özlemiyle yaşıyor.  Onlar kimsenin ayrımcılığa uğramadığı, herkesin birinci sınıf vatandaş olduğu bir Türkiye mümkün diyor.  Onlar yasaklarla değil özgürlük, haksızlıkla değil adalet, ayrımcılıkla değil eşitlik içinde yaşamak istiyor.

 

Bu ses Türkiye'nin gerçek sesidir.  Bütün eksikliklerine, bütün zorluklara ve bütün yaşananlara rağmen Türkiye büyük bir ülkedir. Çünkü insanlarımız büyüktür."

"Biz imkânsız denilenlerin mümkün, hayal denilenlerin gerçek olabildiğini gösterdik. Biz tarihin en umutsuz zamanlarında, en zor koşullar altında, mucize denilen başarılara imza attık. Büyük hayaller kurduk, bu hayallere erişmek için büyük bir cesaret ve ona eşit büyüklükte bir fedakârlık gösterdik. Karanlığı gördük ve aydınlığa ulaşacak güce sahip olduğumuzu defalarca ispatladık.  Bugün Türkiye'nin boğuştuğu sorunlar halkımızın başarısızlığından değil, yönetimin başarısızlığından kaynaklanıyor. Bu yüzden Türkiye kendi büyüklüğüne ve gücüne yakışır bir yönetimi hak ediyor. 

 

2018 yılı tüm insanlığa huzur, ülkemize özgürlük, adalet, barış ve bereket getirsin. Aydınlığın, sevginin, özgürlüğün yılı olsun. Halkımıza mutluluk getirsin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36