CHP’nin Silifke adayı Dr. Mustafa Turgut oldu

CHP’nin Silifke adayı Dr. Mustafa Turgut oldu

CHP’nin Silifke adayı Dr. Mustafa Turgut oldu

 

 

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından ikinci kez belediye başkanlığına aday gösterildi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplantısını gerçekleştiren MYK üyeleri ve Parti Meclisi üyeleri, Silifke’nin mevcut belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u yeniden aday gösterdi. Parti İlçe binasında büyük bir coşkuyla karşılanan Mustafa Turgut, “Silifke’me tekrar hizmet etme onuruna erişeceğim bu kutsal görev için beni uygun bulan Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Parti Meclisimize, tüm Parti Örgütümüze, çalışma arkadaşlarıma ve Silifke’mizin değerli insanlarına teşekkür ederim. Çocukluğum ve gençliğimin şehri, evim, ailem, memleketim Silifke’yi seviyorum. Kentimizi geleceğe taşıma amacıyla, sizlerle yürüdüğümüz bu yolda tüm hemşerilerime saygı, sevgi ve selamlarımı sunuyorum’ dedi.

‘BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAHA FAZLA GÜÇLENDİRMELİYİZ’

Partililerin alkışları arasında konuşmasını sürdüren Başkan Mustafa Turgut, “Biz hep birlikte az zamanda büyük işler başardık. Çalışan, üreten, paylaşan bir Silifke yaratacağız demiştim. Hiçbir belediye başkanı bunu tek başına yapamaz. Bu emek hepimizin. Bu sonuç sizlerin alın teri. Bu sonuç yürek birlikteliği, gönül birlikteliği, omuz omuza vermenin sonucudur.

Biz bu toprakların insanıyız. Bizim bir tek yolumuz var; çalışmak, başarılı olmak. Benim anlayışımda yenilgi, mahkûmiyet, ağlamak, sızlamak yok. İkinci dönem takdiriyle, sorumluluğuyla bundan sonra çok daha fazla çalışacağız. Çıraklık dönemi bitti, kalfalık dönemini hep birlikte yaşayacağız. Kendimize inanacağız, yüreğimize, bileğimize inanacağız. Bizim bu topraklarda kökümüz var. Bu topraklarda demokrasi ve özgürlük mücadelesinin neferleri olacağız. Silifke’de kaliteyi daha yukarı taşıyacağız. Hiç kimsenin hayal edemeyeceği belediyeciliği göstereceğiz. Bu daha başlangıç, mücadeleye devam edeceğiz. Sizlere inanıyorum, yüreğinize güveniyorum, yüreğinizden öpüyorum. Çünkü bu yüreklerin namuslu, hakça yürekler olduğunu biliyorum. Bizler yoldaşız, kardeşiz’ dedi.

‘SİLİFKE, CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN KALESİ OLACAKTIR’

Silifke’nin emeğin, Cumhuriyetin, Mustafa Kemal Atatürk’ün kalesi olduğunu ve bu bilinçle daha çok çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Turgut, “Nazım’ın dediği gibi ‘En güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımız.’ O güzel günleri çok çalışarak hep birlikte yaşayacağız. Bana duyduğunuz güveni boşa çıkarmayacağım, asla başınızı öne eğdirmeyeceğim” diyerek konuşmasını tamamladı.

Buluşmaya CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur, İlçe Başkan Yardımcısı Ersin Servi, yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Şerife Yörükçü, Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79