Çiçeği burnunda salatalık toplamak isteyen seraya koştu

Çiçeği burnunda salatalık toplamak isteyen seraya koştu

Çiçeği burnunda salatalık toplamak isteyen seraya koştu

Üretici, Salatalık serasını vatandaşa açtı

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Mersin’in Silifke İlçesi Yeşilovacık Mahallesinde sera söküm zamanı dalında kalan salatalıkları toplamak isteyenler için sosyal medyadan çağrı yapan üretici Murat Demirel, “Çiçeği burnunda salatalık turşusu yapmak isteyen; tüm akraba, arkadaş, dost ve yakınlarımı 2-3 gün içinde seraya  bekliyoruz. Kendisi toplayanlara bedava.  İstedikleri kadar toplayabilirler.  Ben gelemem, sıcakta seraya giremem,  başım ağrıdı, kolum kalkmadı, işim çıktı diyenler almak isterlerse parayla” diyerek vatandaşa çağrıda bulundu.

Kış boyunca toplayıp satışını yaptığı serada hasat sonuna geldiğini bu nedenle sera sökümünü gerçekleştireceğini belirten üretici Demirel, “Yaklaşık 15 gün önce seramıza ilaç atmayı durdurduk ve hasadı sonlandırıyoruz. Salatalık turşusu yapmak isteyen herkesi sosyal medya aracılığı ile seramıza davet ettim.  Hiçbir şekilde ne ilaç var ne başka bir kimyasal tamamen doğal ve çiçeği burnunda salatalıklar.  Duyurumuzu gören gelip kendisi topluyor. Bizde kendimizde yapıyoruz ve ihtiyaç fazlasını bu şekilde hayrına dağıtıyoruz” dedi.

Sosyal medyadan gören bir arkadaşlarının kendilerine söylemesiyle birlikte seraya giderek turşuluk salatalıklarını toplayan Arife Deveci, “geldik turşuluklarımızı topladık. Bize serasını açan Murat Beyden allahrazı olsun. Turşularımızı yapıp eş dostla yiyeceğiz” dedi.

Vatandaş Mustafa Kemal Geçkil ise, !eşin dostun yardımıyla gemdik arkadaş çağırmış allahrazı olsun bizde turşuluklarımızı topluyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36