"Çocuk Felci" farkındalığı için Rafting yapıldı

"Çocuk Felci" farkındalığı için Rafting yapıldı

"Çocuk Felci" farkındalığı için Rafting yapıldı

 

  HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

 Mersin’in Silifke İlçesinde Silifke Rotary Kulübü tarafından Polio "Çocuk Felci" Farkındalığı için Göksu Nehri'nde rafting yapıldı.

 

2430 Bölge Guvarnörü Serhan Antalyalı ve eşi Zümrüt’ünde katılımı ile Polio "Çocuk Felci" Farkındalığı için Göksu Nehri'nde rafting etkinliği gerçekleştirildi.

Silifke ‘de Selefkos Turizm tarafından sunulan rafting etkinliği Mut Haydar köyünden başlayıp Silifke’de sona erdi.  Etkinliğe Silifke Rotary Kulübü üyeleri eksiksiz katılırken Kayseri ve Mersin Rotary Kulüpleri üyelerinden bazıları da destek verdi.

Silifke Rotary Kulübü Dönem Başkanı Kıvılcım Doğdu, Rotary nin en önemli projelerinden bir olan Polio ya dikkat çekmek için her yıl ses getirici etkinlikler yapan kulübümüz bu etkinlikle de güçlerimizi birleştiriyoruz. Dostluk köprüleri kurmak için rafting yapıyoruz. Bugün ki etkinliğimizde Polio "Çocuk Felci" Farkındalığına dikkat çekmek oldu.  Böylelikle Silifke’nin kent ortasından geçen Göksu Nehrinde rafting yaparak dünyada çocuk felcine dikkat çeken bir etkinliğe imza attık. Ayrıca Silifke’nin doğal ve tarihi güzelliklerini, ayrıca yapılabilecek spor ve hobileri de tanıtmaya katkı sunduk” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36