Damlama borularını çalan 2 şüpheli tutuklandı

Damlama borularını çalan 2 şüpheli tutuklandı

Damlama borularını çalan 2 şüpheli tutuklandı

Damlama borularını çalan 2 şüpheli tutuklandı.

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), MERSİN'in Silifke ilçesinde bir işyerinden damlama sulama borularını çalan 2 hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Olay, Silifke ilçesine bağlı Atayurt Mahallesi'nde meydana geldi. Gece işyerine giren hırsızlar 127 paket damlama sulama borusunu çaldıktan sonra kayıplara karıştı. Şikayet üzerine jandarma ekipleri, hırsızlık şüphelilerini yakalamak ve çalınan boruları ele geçirmek amacıyla geniş çaplı araştırma başlattı. Kimliği saptanan 2 hırsızlık şüphelisiyle çalıntı malları satın alan 2 kişi gözaltına alındı. Çalıntı 30 paket damlama sulama borusu, işyeri sahibine teslim edilirken jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye çıkartılan 2 hırsızlık şüphelisi tutuklandı. Çalıntı malzemeleri satın alan 2 kişi de ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36