Denizkızı Personelinden Örnek Davranış

Denizkızı Personelinden Örnek Davranış

Denizkızı Personelinden Örnek Davranış

Mersin plajlarını kente yakışır hale getiren ve yaz sezonu boyunca binlerce turisti ağırlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. personelleri, hayata geçirdikleri sosyal projeler ve çevre etkinlikleriyle takdir topluyor.

Geçtiğimiz günlerde düzenledikleri “Ne kadar Sürede Ne kadar Çöp?” etkinliği ile Susanoğlu plajında temizlik etkinliği düzenleyen Denizkızı A.Ş. personelleri örnek bir etkinliğe imza atarken, Huzurevi’nden gelen misafirleri de ağırladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Denizkızı Turizm A.Ş. personelleri, Mersin’de denizin, güneşin ve kumun tadını çıkarmak isteyen yerli ve yabancı birçok turisti hakkıyla ağırlarken, gerçekleştirdikleri çevreci ve sosyal projelerle de Mersinliler’den büyük beğeni topluyor.

30 dakikada temiz bir plaj için

Mavi Bayrak programı kapsamında çevre kirliliği sorununa dikkat çekmek amacıyla düzenledikleri “Ne Kadar Sürede Ne Kadar Çöp?” etkinliği kapsamında Denizkızı Turizm A.Ş. personelleri tarafından Susanoğlu plajında temizlik yapıldı.

30 dakika boyunca yapılan temizlik sonrasından çok sayıda plastik, cam ve metal atık toplandı. Toplanan atıklar içerisinde ayrıca sigara izmaritleri ve kuruyemiş kabukları da yer aldı. Denizkızı Turizm A.Ş. personelinin gerçekleştirdiği çevre etkinliğine plajda denizin tadını çıkaran tatilciler de katılım gösterdi.

Huzur Evi sakinleri Denizkızı plajlarında ağırlanıyor

Benimsediği sosyal belediyecilik anlayışını, beş ay gibi kısa bir sürede,  kentin her noktasında hissettirmeyi başaran Mersin Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde hizmet veren tüm şirketleriyle de sosyal etkinlilere ağırlık veriyor.

Bugüne kadar dezavantajlı tüm gruplara özel gerçekleştirdiği etkinliklerle birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Denizkızı Turizm A.Ş.’nin son misafirleri huzurevi sakinleri oldu. Denizin ve güneşin tadını çıkarmak isteyen huzurevi sakinleri, Denizkızı Turizm A.Ş.’ye ait otobüslerle kaldıkları huzurevlerinden alınarak plajlara getirildi. Plajda gönüllerince bir gün geçiren huzurevi sakinleri, öğle yemeklerini ise Denizkızı Turizm A.Ş.’ye ait büfelerden yedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36