Emniyet müdüründen, belediyeye ziyaret

Emniyet müdüründen, belediyeye ziyaret

Emniyet müdüründen, belediyeye ziyaret

Silifke Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözlü, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a kendilerine verdiği desteklerden dolayı bir teşekkür plaketi verdi.

Silifke Belediye Başkanvekili sadık Altunok’u makamında ziyaret eden Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözlü yaptığı konuşmada, “Göreve başladığım günden bu yana teşkilatımızdan desteğini esirgemeyen, bizlere her konuda yardımcı olan ve bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok’a  yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Belediye olarak kent güvenliğinin sağlanması ve emniyet hizmetlerinin daha sağlıklı yapılması konusunda her zaman emniyet teşkilatımıza yardımcı olmaktadır. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenini sağlarken kurum ve kuruluşların her zaman desteğine ihtiyacımız vardır. Bu konuda belediyemizin de desteğini görmekteyiz” diyerek Başkanvekili Altunok’a bir plaket vererek teşekkür etti.

Kendisini ziyarete gelen Silifke Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözlü’nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’ta yaptığı konuşmasında, “İlçede huzur ve güvenliğin sağlanması açısından belediye olarak her zaman kolluk kuvvetlerimize destek veriyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da birlik ve beraberlik içerisinde hizmetler yürütmeye devam edeceğiz. Kısa bir süre önce ilçemizde göreve başlayan Emniyet Müdürümüz Ahmet Şahingözlü’ye yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79