Erdemli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerinde yaka kamerası uygulamasına geçti.

Erdemli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerinde yaka kamerası uygulamasına geçti.

Erdemli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerinde yaka kamerası uygulamasına geçti.

 Erdemli Belediyesi Zabıta ekipleri, denetimlerde yapılan işlemlerin güvenilir olmasını amaçlayarak, yaka kamerası kullanmaya başladı.
İlçede gerçekleştirdiği birçok hizmette teknolojik gelişimleri takip eden ve uygulamaya koyan Erdemli Belediyesi, bir yeniliğe daha imza atarak denetimler esnasında yaka kamerası kullanıyor ve faaliyetleri kayda alarak, tüm çalışmaların itham ve şüpheden uzak, daha şeffaf bir şekilde gerçekleşmesini sağlıyor.

 Erdemli Belediyesi’nden yapılan açıklamada, mevzuata aykırı hareket eden işletmelerden, sahil denetimlerine kadar birçok noktada yürütülen çalışmalarda; olumsuz davranışlarla toplum düzenini bozanlara karşı uygulanacak prosedürlerle, güvenilirliğinin arttırılmamasının amaçlandığı bildirildi. 

 Ayrıca Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı değerlendirmede, “Toplumun ortak yaşam alanı olan noktalarda vakit geçirirken, kimseyi rahatsız etmemek gerekiyor. Çünkü bu yaşam alanları toplumun tamamına ait. Ayrıca vatandaşlarımıza hizmet sunan işletmelerimizin de özellikle sağlık koşullarına uygun çalışması çok önemli. Bu yüzden yaptığımız her çalışmada vatandaşlarımızın sağlığını ve toplum düzenini korumak temel amacımız” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36