Final Okullarından Silifke’ye yarı olimpik havuz hizmeti

Final Okullarından Silifke’ye yarı olimpik havuz hizmeti

Final Okullarından Silifke’ye yarı olimpik havuz hizmeti

Her geçen yıl kendini yenileyen ve eğitime yönelik yatırımlar yaparak Silifke’nin çıtasını yükselten Final Okulları son olarak 500 bin lira yatırım yaparak hizmete sundukları havuzla adından söz ettirmeyi başardı.

   HABER: ATİKE CEYLAN

 

Yapılan yenilikler hakkında kamuoyunu bilgilendirmek adına Silifke’de görev yapan yazılı ve görsel basın mensupları ve gazete ve dergi sahipleri ile bir araya gelen Final Okulları Özel Silifke Final Okulları Kurucu Temsilcisi Necip Süzer, okulun fiziki yapısı ve yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdiler.

 Özel Silifke Final Okulları bahçesinde düzenlenen kahvaltı programına; Özel Silifke Final Okulları Kurucu Temsilcisi Necip Süzer, İlkokul-Ortaokul Müdürü Kadir Kaynar, işletme müdürü Ozan Tanrıverdi Atar ve Silifke'deki yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı. 

 

 

22 BİN METREKARELİK ALANIYLA

BÖLGENİN EN BÜYÜK KAMPÜS OKULUYUZ

 

Kurucu Temsilcisi Necip Süzer verdiği bilgilerde,  bölgenin 22 bin metre karelik alanıyla bölgenin en büyük kampüs okuluna sahip olmanın mutluluğu ve onuru içinde, Silifkelilere eğitim-öğretim alanında hizmet vermekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, Özel Silifke Final Okulları'nın her zaman eğitimde öncü olduğunun altını çizerek şunları söyledi,'' Silifke'de yıllardır eğitim alanında hizmet veren Silifke Final Okulları kendini her sene biraz daha geliştirerek bir marka haline geldi.

 

 EĞİTİME YAPTIĞIMIZ YATIRIMI İBADET OLARAK YAPIYORUZ

 

Biz eğiteme yaptığımız her türlü yatırımı yarınlarımız olan gençlerimize yaptığımız için ibadet sayıyoruz. Bilindiği üzere eğitime yapılan yatırım da ibadet sayılıyor. Bu nedenle bizlere emanet edilen gençleri, yarınlara yetiştirmek için elimizden gelenini çok fazlasını yapıyoruz. Yine yaptığımız yeniliklerin içinde tenis kortu, koordinasyon ve sportif beceri merkezi, bilim ve bilgisayar laboratuarları, akrilik spor sahası, anasınıfı uyku kampı, çim futbol sahası gibi birçok hizmet alanları bulunan Final Okulları, en son yapılan ve  yaklaşık 500 bin liraya mal olan yarı olimpik yüzme havuzuyla da eğitim hizmetine katkı sağladık.  Biz, Final Okulları olarak öğrencilerimizin, eğitimde olduğu kadar, sosyal hayat, spor, ve kişisel gelişim bazında da en iyi hizmeti almaları için çalışıyoruz. 22.000 m² lik alanla Silifke çevresi, ve hatta Mersin genelinde en büyük kampüse sahibiz. Burada bir çim sahamız, bir tenis kortu, 2 tane akrilik basketbol sahamız ve yaklaşık 3500 m²lik alana yapmış olduğumuz yarı olimpik yüzme havuzumuzla öğrencilerimizin hizmetindeyiz. Çocuklarımızın gelişimi için daha birçok  projelerimiz var. Okulumuzu fiziksel anlamda güçlendirirken, aynı zamanda eğitim kalitemizi de güçlendirmeye devam ediyoruz. Başarı gelecekse önce istikrar sağlanması gerekir. Ve biz eğitim konusunda 2000 yılından beri istikrarlı şekilde devam ediyoruz. Çocuklarını bize emanet eden velilere karşı bir sorumluluğumuz var. Bu sorumluluğumuzu her alanda, en iyi şekilde yerine getirmek için, güçlü kadromuzla olanca gücümüzle çalışıyoruz.”

 

 

Süzer ayrıca okulun bahçesine dahil etmiş oldukları yarı olimpik havuzdan Silifke'de bulunan anaokullarının da yararlandığını , eğitim için gereken desteğin her zaman verildiğini belirterek, şunları söyledi ,''  Okulumuzun bahçesinde bulunan yarı olimpik yüzme havuzumuz okulumuz öğrencileri tarafından ve Silifke'deki bazı anaokulları tarafından da kullanılıyor. Yine öğrencilerimizi sevindirecek bir diğer projemiz ise buz pisti. Buz pisti yaparak özellikle küçük yaşlardaki öğrencilerimiz buz pateni yapma  fırsatı bulacak.'' dedi.

Müdür Kaynar,'' Eğitime yapılan yatırım en kutsal yatırımdır.''

Eğitime ticari gözle bakmadıklarını , önemli olanın eğitim ve öğretim alanında eldeki imkanlarla Silifke'de öncü bir okul olarak Silifkelilere hizmet vermek olduğunu belirten İlk ve Ortaokul Müdürü Kadir Kaynar, ''Eğitime yapılan yatırım en kutsal yatırımdır. Bizler öğrencilerimize ve velilerimize ticari bir gözle bakmıyoruz. Bizler için gelecek nesillerin  sağlıklı bir birey olarak hayata atılabilmeleri ve kendi ayakları üzerinde durabilmeleri çok önemli. Bizler eğitim neferiyiz. Önce eğitim diyoruz.'' dedi.

 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36