Gülnar Belediyesi Yardımlarına Devam Ediyor

Gülnar Belediyesi Yardımlarına Devam Ediyor

Gülnar Belediyesi  Yardımlarına Devam Ediyor

Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim Gıda Yardımlaşma Bankası ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşmaya devam ediyor.
Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda ve Yardımlaşma Bankası Ayvalı Mahallesinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak eşya ve giyim yardımlarını iletti.

Konu hakkında açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar; " Yardımlaşma bankamızda hiçbir siyasi amaç gütmeden, ayrım yapmadan yardıma muhtaç herkese yardım yapmak için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Bu banka yardıma muhtaç insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabileceği sıcak bir yuva haline geldi. İhtiyaç sahibi ailelerin ne ihtiyacı varsa hepsini karşılamaya çalışıyoruz. Yardımlaşma bankamıza destek veren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79