Hakan Bilgin’den “karı gibi” çıkışı

Hakan Bilgin’den “karı gibi” çıkışı

Hakan Bilgin’den “karı gibi” çıkışı

Yakın Doğu Üniversitesi Tanıtım Merkezi, Mersin’in Silifke ilçesinde öğretim gören  lise son sınıf öğrencilerine yönelik, Sinema ve Tiyatro oyuncusu Hakan Bilgin ile “Farkındalığın Fark Edilişi” konulu motivasyon semineri ve söyleşisi düzenledi.

Silifke Belediye Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen tanıtım seminerine  katılan ünlü oyuncu Hakan Bilgin’e ders niteliğinde bir çıkış gerçekleşti.

Eğitim üzerine konuşma yaparak büyük beğeni toplayan Hakan Bilgin geçmiş yıllarda yaşadığı bir anısını anlatırken cümle içerisinde kullandığı “karı gibi” kelimesi öğrencilerin dikkatinden kaçmadı ve rahatsız etmiş olacak ki  ünlü oyuncu Hakan Bilgin’e bu rahatsızlık nezaket çerçevesinde dile geldi.

Söz alan öğrencilerden birisi her ne kadar samimi olunsa da kullanılan kelimenin cinsiyet ayrımcılığına sebep olabileceğini bu şekilde konuşmanın da hoş olmadığını söyledi.

Oyuncu Bilgin, “karı gibi” ifadesini kullanmış olabileceğini ancak bir art niyetinin olmadığını söyleyip özür dileyerek soru cevap eşliğinde sohbetine devam etti.

Öncesinde gerçekleştirdiği konuşmasında kadınlara ve cinayete kurban giden Özgecan Arslan’a dikkat çekmesi de büyük alkış ve beğeni topladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36