Halkoyunları gurubumuz KKTC yolcusu

Halkoyunları gurubumuz KKTC yolcusu

Halkoyunları gurubumuz KKTC yolcusu

 Silifke Belediyesi Halk oyunları gurubunun, 28 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında KKTC’de düzenlenecek olan festivale katılacağı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “28 Temmuz-3 Ağustos 2019 tarihleri arasında KKTC’de Beyarmudu Belediyesi tarafından düzenlenecek olan festivale Belediyemiz Halk Oyunları gurubu davet edilmiştir. Bizde Silifke Belediyesi olarak gurubumuza gelen bu davete katılarak hem ilçemizi, hem  Mersin’imizi hem de ülkemizi yurtdışı festivalde temsil etmeyi hedefliyoruz. Belediye hizmetlerimizin yanı sıra ilçede sosyal ve kültürel faaliyetlere de imkanlarımız ölçüsünde destek vereceğiz. Halk oyunları sorumlumuz Sefa Özbaydağ nezaretinde 24 kişilik ekibimiz son hazırlıklarını sürdürüyor. Halkoyunları gurubumuz KKTC’de düzenlenecek olan festivalde Rusya (Başkurdistan), Fransa, Makendonya, Meksika, Endonezya ve Sırbistan’dan gelen halkoyunları gurubu ile birlikte sunacağı gösterilerle Silifke’mizin müziğini ve oyunlarını uluslararası alanda tanıtacaktır” dedi.

Silifke Belediyesi Halk oyunları gurubunun 27 Temmuz 2019 tarihinde Taşucu’ndan deniz yoluyla KKTC’ye hareket edeceği bildirildi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36