Hasan Kirişçi, Afrin şehitleri için mevlit okuttu

Hasan Kirişçi, Afrin şehitleri için mevlit okuttu

Hasan Kirişçi, Afrin şehitleri için mevlit okuttu

   

Mersin’in Silifke İlçesinde İş adamı Hasan Mazlum Kirişçi tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye’nin Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı sırasında şehit olan askerler için mevlit okutuldu.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

Silifke Bahçesaray Düğün Salonunda binlerce insanın katılımıyla gerçekleştirilen yemekte Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, Zeytin Dalı Operasyonu'nda şehit olan askerler ve tüm şehitler için mevlit okuttu.

  "Dualarımız Mehmetçiğimizle beraber"

Mevlitli yemeği veren ev sahibi Hasan Mazlum Kirişçi bir konuşma yaparak öncelikle davetine  icabet eden herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirterek Kirişçi, şehit olan askerlere Allah'tan rahmet dileyerek, "Ülkemiz ve bulunduğumuz coğrafya çok zor günlerden geçiyor. Bugün burada siz yurttaşlarımızla birlikte, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Afrin'de şehit düşen askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz için dualar okutmak üzere toplandık. Ne yazık ki, Afrin'de şehitlerimiz var. Onlara Allah'tan rahmet diliyorum. Önceliğimiz ülkemizde ve bölgemizde barışın hakim olmasıdır. Kahraman Mehmetçiğimiz tüm unsurları ile vatanın birlik ve bütünlüğü için mücadele etmektedir. Şehit olan tüm askerlerimize Allah'tan rahmet acılı ailelerine sabır ve baş sağlığı diliyor, acılarını en derinden paylaşıyorum. Terörün bir an önce sona ermesi en büyük temennimizdir. Dualarımız Mehmetçiğimizle beraberdir" diye konuştu.

Mevlit sonrası davetlilere yemek ikramı ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 Silifkeli iş adamı esnaf, çiftçi, demeden davete icabet eden binlerce kişi mevlidin sonunda Mehmetçiklerimiz için dua okudu.












 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36