“Hedefim Milli Formayı giymek’

“Hedefim Milli Formayı giymek’

“Hedefim Milli Formayı giymek’

Mersin Yenişehir Triatlonu Paratriatlon Sınıfı PTS 5 kategorisinde Türkiye 2.si olan engelli yarışmacı Umut Gençler, yine kürsüye çıktı.

750 metre yüzme, 20 km bisiklet, 5 km koşudan oluşan parkurda 4 engellinin katıldığı yarışmada Türkiye ikinciliğini kazandı. Yarışmaya çok sayıda da sağlıklı sporcular katıldı.

Umut Gençler, bisikletinin yarışmaya uygun olmamasına rağmen iyi bir yarış çıkardığını favori yarışmacılar arasından ikinciliğe ulaştığını belirterek, “Mutluyum. Bu sporu severek ve isteyerek yapıyorum. Tek isteğim Gaziantep’ten memleketim olan Silifke’ye gelmek. Bu konuda bana Büyükşehir Belediyesinin yardımcı olmasını istiyorum. İnşallah sesimi duyan olur ve memleketime gelmek için benim elimden tutan olur” diyerek, bu konuda ilgili ve yetkililerden destek istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36