İdman yurdu deplaanda 1 puan aldı

İdman yurdu deplaanda 1 puan aldı

İdman yurdu deplaanda 1 puan aldı

Mersin 1. Amatör Küme E grubunda şampiyon olan Silifke İdman Yurdu Spor, Süper Amatör Küme Play-off 3. maçında Mersin deplasmanında karşılaştığı Binevler Spor ile 1-1 berabere kalarak puanını 7 yaptı. Silifke İdman Yurdu Spor ilk yarıyı Oğuzcan Deveci ile 1-0 önde bitirirken, 2. yarı Binevler Spor’un golüne engel olamadı ve karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi. 

KAZANMAK İSTEDİK OLMADI

Mersin deplasmanından 3 puanla dönmek için 

Mücadele ettiklerini, net pozisyonlar harcadıklarını ama 1 puanla döndüklerini belirten, Silifke İdman Yurdu Spor Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, “Süper Amatör Küme yolunda play-off 3. maçımızda da zirve yarışı rakiplerimizden Binevler Spor ile berabere kaldık. Takımımız iyi mücadele etti. Teknik heyetimizin ve futbolcularımızın emeklerine sağlık. Kendi saha ve seyircimiz önünde bu hafta Erdemli Limonspor ile mücadele edeceğiz. İnşallah taraftarlarımızın desteği ile kazanacağız. Haftaya çifte bayram yapmak istiyoruz.” dedi.

MÜCADELEYE DEVAM 

Süper Ligde yıllarca oynamış Silifke İdman Yurdu Spor Teknik Direktörü Tufan Esin, “Mersin deplasmanından beraberlik ile döndük. Şanssız bir gol gördük. Kadromuz da Cüneyt Doğan kırmızı kart cezalısıydı, Mert Yarar ve Cengizhan Gezer sakatlığı nedeniyle forma giyemedi, Ramazan Küçükköse ve Ali Can Kabal maçta sakatlandı. Maçtan sonra yapılan tetkikler sonucunda Oğuzcan Deveci’de de kolunda çatlak olduğu tespit edildi. Futbolcularımıza geçmiş olsun diliyorum. Eksiklerimiz olacak ama sahaya 11 kişi çıkıyoruz. Mücadelemizi sürdüreceğiz. Futbolcularıma güveniyorum. İnşallah bu hafta Silifke Şehir Stadında Erdemli Limon Spor’u yeneceğiz.” dedi.

KALEKÖY SPOR LİGDEN ÇEKİLDİ 

Mersin Süper Amatör Lig mücadele eden gruptaki 10 takımdan biri olan Mersin takımı Kaleköy Spor maçlara çıkmayarak ligden çekildiğini açıkladı. Ligin ilk devre sonlarında ve 2.devre başlarında zirve için iddiası kalmayan takımların maçlara çıkmama ihtimalleri olacak. 

Grupta ilk dörde giren takımlar gelecek sezon Mersin Süper Amatör Kümede mücadele edecek.

İDMANYURDU, EVİNDE

Ligde 3. sırada bulunan Silifke İdman Yurdu Spor, hafta sonu zirve mücadelesi verdiği rakiplerinden Erdemli Limon Spor ile mücadele edecek. Pazar günü arife olmasından dolayı maçın Cumartesi günü oynanması bekleniyor. Maçların hangi gün saat kaçta oynanacağına Mersin Asfk karar verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36