İSTSİDER Türkiye ailesi büyüyor

İSTSİDER Türkiye ailesi büyüyor

İSTSİDER Türkiye ailesi büyüyor

Türkiye çapında yapılanma çalışmalarına hız veren İstanbul Silifke Kültür Ve Dayanışma Derneği(İSTSİDER) yönetimi İSTSİDER Türkiye çatısı altında Adana, İzmir, Çanakkale ve Antalya ilinde Silifkelileri temsilen resmî yöneticiler atadı.

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

HER YERDE SİLİFKE LOBİSİ OLACAK

Türkiye’nin her ilinde Silifkelilerin olduğunu ve birlik beraberlik içerisinde bir oluşum yaptıklarını belirten İstanbul Silifke Kültür Ve Dayanışma Derneği(İSTSİDER) Başkanı Sadık Avcı, “Türkiye çapında yapılanma çalışmalarına hız veriyoruz. Geçtiğimiz aylarda Adana’da yaşayan Silifkelilerle bir araya gelmiş ve Adana ilinde yaşayan Silifke’lileri temsilen Serhat Altuner, Hasan Doğmaz, Ertuğrul Işık, Şahin Avcı’yı yönetim kurulu kararı ile resmen temsilci olarak atamıştık. Hemen arkasından İzmir ili için Mustafa Göksu, Murat Yesilyaprak ve Sezgi  Şakar’ı atadık. Çanakkale ili için Fahri Göker ve Antalya ili içinde Ahmet Poyraz’ın yetki yazıları  hazırlanıp resmi olarak atamasını yaptık. Diğer iller için de görüşmelerimiz devam ediyor. Ümit ediyoruz İSTSİDER Türkiye projemiz gerçekleşecek, Türkiye’nin her yerinde birlik beraberlik içinde olacağız. Silifke için projeler üreten, lobi çalışmaları yapan, Silifke’yi sahipsiz zannedenlere Silifke’nin sahibi var diyebilecek güçlü bir STK oluşturacağız. Allah yardımcımız olsun. Temsilcilik ataması yapılan illerdeki arkadaşlarımızdan da ricamız lütfen Silifke’li arkadaşlarımıza sahip çıkalım, onlara yardımcı olalım, hep birlikte büyük Silifke’yi oluşturalım.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36