Jandarma “Umut” ismini verdi

​​​​​​​Jandarma, “Umut’lara yardım ve destek” için deprem bölgesinde

Jandarma “Umut” ismini verdi

Deprem bölgesi Osmaniye iline görevlendirilen Mersin İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler arama, kurtarma, yardım faaliyetlerinin yanı sıra vatandaşa tüm imkân ve kabiliyetleri ile destek olmayı sürdürüyor.

Depremzedeler için kurulan çadırda dünyaya gözünü açan bebeğe Jandarma personeli tarafından “UMUT” ismi verildi. Hüznün ve acının yanında neşeli anlar yaşanmasına sebep olan Umut bebeğe Jandarmalar hoş geldin diye seslendi.

Depremden etkilenen çocukların psikososyal yönden desteklenmesi amacıyla bölgede bulunan Kadın Astsubaylar ise çocukları dinliyor onlara güven veriyor ve çocuklarla oyun oynuyor.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri depremzedeler için kurulan çadırlar bölgesinde emniyet ve asayişi sağlarken bölgeye gönderilen yardımların taşınması ve dağıtımına da yardımcı oluyor.

Bölgede bulunan hayvanları da unutmayan Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timleri hayvanları beslemek için çalışmalarını sürdürüyor. Aç kalan hayvanları mama ile besleyen ekipler, depremden etkilenen her canlıya yardıma koşuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79