KARAKIZ’IN İMDADINA BÜYÜKŞEHİR YETİŞTİ

KARAKIZ’IN İMDADINA BÜYÜKŞEHİR YETİŞTİ

KARAKIZ’IN İMDADINA BÜYÜKŞEHİR YETİŞTİ

 İTFAİYEDEN KARAKIZ OPERASYONU

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Çamlıyayla İlçesi’nde su kuyusuna düşen ineği kurtarmak için harekete geçerek, başarılı bir operasyona daha imza attı. 5 metre derinlikteki su kuyusuna düşen “Karakız” isimli inek kurtarılarak, sahibine teslim edildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Çamlıyayla’da su kuyusuna düşen ineği başarılı bir operasyonla kurtardı. 5 metre derinlikteki kuyuya düşen “Karakız” kurtarılarak, sahibine teslim edildi.

Mersin’in Çamlıyayla İlçesi’nde hayvancılıkla uğraşan Temel Kurnaz, otlatmadan döndükten sonra bir ineğinin eksik olduğunu fark etti. Köylülerle birlikte ineği aramaya çıkan Kurnaz, ineğinin 5 metre derinlikte boş su kuyusuna düştüğünü fark etti. İneğin çıkarılması için Büyükşehir Belediyesi’nden yardım isteyen vatandaşların çağrısına İtfaiye ekipleri yetişti.

Bugüne kadar sayısız kurtarma operasyonları ile birçok insan ve hayvanı kurtaran Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, bu defa sahibinin “Karakız” ismini koyduğu ineği düştüğü kuyudan başarılı bir şekilde kurtardı. Kuyudan çıkarıldıktan sonra genel muayenesi yapılan ineğin sağlık durumunun iyi olduğu tespit edilerek sahibi Temel Kurnaz’a teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79