Kaymakam Cinbir, koltuğunu çocuklara devretti

Kaymakam Cinbir, koltuğunu çocuklara devretti

Kaymakam Cinbir, koltuğunu çocuklara devretti

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Silifke ‘de eğitim veren okullardan seçilen bir grup öğrenci ve öğretmen Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’i makamında ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Silifke ‘de eğitim veren okullardan seçilen birer öğrenci ve öğretmenleri Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete;  Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi başkanlığında, Zübeyde Hanım Anaokulu, Özel Final Okulu, Gazipaşa İlkokulu, Özel Silifke İlkokulu, Gazi Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu’ndan seçilen birer öğrenci ve öğretmenleri katıldı.

Öğrenciler beraberinde getirdikleri çiçekleri Kaymakam Cinbir’e vererek bir süre sohbet ettiler. Ardından ise Kaymakam Cinbir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarında makamın bir günlüğüne çocuklara devredilmesi geleneği dolayısıyla, ziyarete katılan öğrencilere makam koltuğunu devretti.   Kaymakam Cinbir, makam koltuğuna oturan öğrencilere,’’ Kaymakam olursanız Silifke’de ne yaparsınız ?’’ sorusunu sorduğu öğrencilerden aldığı yanıtlar, ziyarete katılan öğretmenler ve Kaymakam Cinbir tarafından beğeniyle karşılandı

 ‘’ Çocuklarımız yarınlara umutla bakmalı’’ Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, ziyarette yaptığı konuşmada ise ’’ Çocuklarımız, insanlığın ortak umudu, geleceği ve en önemli hazinesidir. Umudumuz, en önemli zenginliğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır. ‘’ dedi

Renkli görüntülere sahne olan ziyaret,  Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’in çocuklara hediyelerini vermesiyle sona erdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36