Kaymakam Cinbir, "Köprünün restorasyonuna 4 aya kadar başlanacak"

Kaymakam Cinbir, "Köprünün restorasyonuna 4 aya kadar başlanacak"

Kaymakam Cinbir, "Köprünün restorasyonuna 4 aya kadar başlanacak"

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir,  Karayolları  5. Bölge müdürlüğünce gönderilen yazıyla uyarılan Silifke Belediyesinin önlemini beklenilenden daha hızlı aldığını belirtip, henüz ihale aşamasında olan restorasyon çalışmalarına  yaklaşık 4 ay içerisinde başlanabileceğini söyledi.

 HABER: ATİKE CEYLAN

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, “ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle kaymakamlıkta bir araya geldiği basın mensuplarının sorusu üzerine, “Karayolları yetkilileri Taş köprünün restorasyonu ile ilgili çalışmaların ihale aşamasına geldiğini söyledi. Kaymakamlık, Belediye, MESKİ gibi ilgili kurum ve mercilere köprü kullanılarak Göksu üzerinden geçen hatlarını deplase etmeleri için hazırlıklarını yapmalarına yönelik yazılarını da yazdılar. Aldığım bilgiye göre ki süreci  yakından takip ediyoruz, en erken 3 veya 4 ay sonunda restorasyon çalışması için İnşaat  çalışmasına başlanabilir. Belki bu süreç daha da uzayabilir. Ancak Karayolları bakımından  her şey yolunda gidiyor .Tahmini işe başlama zamanı belli olunca ilgili kurumlarla koordinasyon sağlanarak köprüdeki su boruları,elektrik direkleri ve aydınlatma kabloları  gibi şeylerin kaldırılma zamanı ayrıca bildirilecektir. Taşköprü restorasyonu ile çevresinde gelişi güzel yapılmış yapı ve eklentilerden arındırılarak özgün hale getirilmiş olacaktır.” dedi.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36