Kaymakam Cinbir kötü kokuyla ilgili açıklamada bulundu

Kaymakam Cinbir kötü kokuyla ilgili açıklamada bulundu

Kaymakam Cinbir kötü kokuyla ilgili açıklamada bulundu

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir son zamanlarda Silifke’de kent üzerinde etkili olan kötü kokuyla ilgili kamuoyuna açıklamada bulundu.

Kaymakam Cinbir yaptığı açıklamada, “ Silifke’de kent üzerinde hissedilen kötü kokuyla ilgili olarak  şikayetlerden haberdar olur olmaz  Mersin Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünden konuyla ilgili araştırma yapılmasını istedik. Silifke Organize Sanayi’de yer alan bir  prina işlemesinin bacasından kötü koku çıktığı tespit edildi. Ve bu işletme ile görüşülerek Çarşamba gününden itibaran faaliyeti durduruldu. Fabrikanın baca sistemine ilave yapılması ve gereken donanım yapılıncaya kadar faaliyetin durdurulması kararlaştırıldı. Mersin Çevre Şehircilik İl Müdürlüğünün belirlemiş olduğu kriterlere uygun hale getirilmeden çalışmasına izin verilmeyecektir.Ancak bazı fırınlar ve seralarda prina yakıldığı hususları da dile getirilmektedir. Bu konuda da araştırmanın yapılarak kokuya sebep olan kullanımların engellenmesi için ilgili belediye ve kurumlar nezdinde gerekli takip yapılmaktadır. Çevre kirliliğine neden olanlar hakkında gereğinin yapılması sağlanacaktır.” dedi.

Öte yandan Silifke Belediyesine gelen şikayetlerde ise Sera, bazı büyük site ve apartmanlar olmak üzere bazı fırınlarda da prina yakıldığı ihbarı geldiği bu konunun araştırıldığı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36