Kaymakam Cinbir, muhtarlar ve müdürlerle iftarda buluştu

Kaymakam Cinbir, muhtarlar ve müdürlerle iftarda buluştu

Kaymakam Cinbir, muhtarlar ve müdürlerle iftarda buluştu

 

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir , ilçe protokolü, daire müdürleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine iftar yemeği verdi.

Gazi Anadolu Lisesi bahçesinde Kaymakam Şevket Cinbir  tarafından verilen iftar yemeğine, daire müdürleri, muhtarlar  ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

 

İftar yemeği sonunda yapılan duanın ardından söz alan Kaymakam Şevket Cinbir, katılımcılara teşekkür ederek,"Ramazan berekettir, rahmettir, güzelliktir, paylaşmaktır , dayanışmaktır, birbirimize yaklaşmaktır. Silifke'de ramazan başladığından bu yana birbirlerini değişik iftar sofralarında misafir ediyor. bizler de zaman zaman kurulan sofralarda ,Silifkelilerle buluşuyoruz. Her geçen gün birbirine yabancılaşan bir toplum olma kaygısını yaşıyoruz. Biz aslında bizim değerlerimizle çelişen davranışlar içindeyiz. Bu özel günlerde özümüze dönmeyi bu değerleri canlandırmak zorundayız. " diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36