Kaymakam Cinbir’den Gazi Çakır’a ziyaret

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanarak tedavi olduğu Mersin Şehir Hastanesi 'ndeki tedavisinin ardından Silifke'deki evine getirilen Piyade Astsubay Üstçavuş Hüseyin Çakır’ı ziyaret etti.

Kaymakam Cinbir’den Gazi Çakır’a ziyaret
Ziyaretinde geçmiş olsun dileklerinde bulunan ve sağlığı hakkında bilgi alan Cinbir, Aziz milletimiz için şehitlik ve gazilik ünvanlarının hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek kadar büyük ve önemli bir onur olduğunu belirtti.

Cinbir, "Mehmetçiğimizin Devlet olarak her zaman yanınızdayız. Temennimiz Hüseyin kardeşimizin bir an önce sağlığına kavuşmasıdır. Gazilerimiz, Bayrakları Bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. " diyerek bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizin kahraman silah arkadaşlarıdır. Ve aziz şehitlerimizin bize, Türk Milletine emanetidir. "Ölürsem şehit, kalırsam gazi olurum" anlayışıyla istiklal ve istikbaline sahip çıkan, her karışını asil kanlarıyla sulayarak bu toprakları bize vatan yapan Aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin kahramanlıklarıyla dolu şanlı bir tarihe sahip büyük bir milletiz. Kahraman Gazimiz Astsubay Hüseyin Çakır 'a Allah'tan acil şifalar diliyorum. Bir cennet bahçesine girercesine şehadete koşan Aziz Şehitlerimize ve Kahraman Gazilerimize binlerce selam olsun.  Birlik ve dirliğimiz daim, yarınlarımız aydınlık olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36