Kaymakam Cinbir’den Kadınlara kokteyl

Kaymakam Cinbir’den Kadınlara kokteyl

Kaymakam Cinbir’den Kadınlara kokteyl

 Atike Ceylan / Silifke

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir ve eşi Hayriye Cinbir, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan bayanlar, şehit eşleri ve anneleri, çeşitli mesleklerde çalışan bayanlarla bir araya geldi.

Silifke halk eğitim merkezi toplantı salonunda bir kokteyl düzenleyerek kadınlarla bir araya gelen Kaymakam Cinbir, Dünyaya barış ve huzuru hâkim kılmak için sevgi kaynağı olan kadınlara zerafetle ve sevgi ışığıyla bakılması gerektiğini belirtti.

Eşiyle beraber gelen bütün misafirlere karanfil dağıtan ve kadınlar gününü kutlayan Kaymakam Cinbir, kokteylde yaptığı konuşmasında; “Dünyamız ve ülkemizdeki birçok sıkıntının sebebi kadının aile içinde ve sosyal hayatta gerçek yerini almamasıdır. Dünyaya barışı, huzuru hâkim kılmak istiyorsak sevgi kaynağı olan kadınımızın zerafeti ve yüreğindeki sönmez sevgi ışığı ile dünyaya bakabilmeli, olaylara kadının dokunuşunu sağlayabilmeli ve bu bakış ve dokunuşla hayatımızı zenginleştirmeyi başarabilmeliyiz. Aziz milletimizin birlik ve dirliğine, kavganın ve şiddetin yaşanmadığı bir dünyayı kurabilmek için kadın - erkek herkesin birlikte çalıştığı, sevginin, huzurun, barışın hakim olduğu, açlığın ve gözyaşının son bulduğu bir dünyanın, küsmek ve darılmak için bahaneler arayanların değil sevmek ve sevilmek için çareler arayanların yaşadığı bir toplumun inşasına vesile olması temennisiyle; başta fedakar annem, her zaman ve her şartta yanımda olan, güç ve esin kaynağım sevgili eşim ve memleketin bölünmez bütünlüğü için seve seve can veren aziz şehitlerimizin anne ve eşleri olmak üzere, tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79