Kaymakam Nazlı, Kızılay Aşevini denetledi

Kaymakam Nazlı, Kızılay Aşevini denetledi

Kaymakam Nazlı, Kızılay Aşevini denetledi

Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, günde yüzlerce aileye sıcak yemek ulaştıran Kızılay Mükerrem Toker Aşevinde incelemelerde bulundu. 
Kızılay Şube Başkanı Barbaros Uçar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Kaymakam Namık Kemal Nazlı, Mükerrem Toker Aşevinin faaliyetleri hakkında Başkan Uçar’dan bilgiler aldı. Kızılay Şube Başkanı Barbaros Uçar yaptığı açıklamada, “Silifke Kızılay Şubesi olarak Mükerrem Toker Aşevimizde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere günde 400 kişilik sıcak yemek hazırlıyoruz. Gönüllü bağışçılarımız ve genel merkezimizde destekleri ile hazırladığımız bu sıcak yemekleri Kaymakamlığımız ve diğer kurumlarımızla işbirliği içerisinde ilçemizin değişik mahallerinde oturan ihtiyaç sahiplerimize ulaştırıyoruz. Ayrıca bize ulaşan kuru gıda ve diğer ihtiyaçlarla ilgili talepleri de muhtarlıklarımız ve sosyal yardımlaşma vakfımız aracılığı ile  ailelere ulaştırıyoruz” dedi.
Aşevinde hazırlanan yemekler ve yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı’da konuşmasında, “İlçemizde böylesine güzel bir tesisin kazandırılmasında emeği geçenleri tebrik ediyorum. Ülke genelinde daha birçok ilde dahi bulunmayan aşevinin ilçemiz Silifke’de faaliyette olması ve ihtiyaç sahiplerine hizmet vermesi bizleri sevindirmiştir. Korona virüs salgını döneminde özenle hazırlanan yemeklerin ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar ulaştırılması da halk sağlığının korunması açısından büyük bir gelişmedir. Yemeklerin ve diğer ihtiyaçların insan onurunu zedelemeden ve rencide etmeden ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması konusunda gösterdiğiniz hassasiyet için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36