Kırılan Çeşmeyi Büyükşehir Onaracak

Kırılan Çeşmeyi Büyükşehir Onaracak

Kırılan Çeşmeyi Büyükşehir Onaracak

 

Geçtiğimiz günlerde Silifke'nin Tosmurlu mahallesinde bulunan mezarlıktaki çeşmenin kırıldığı yönünde yayınladığımız haber sonrası, Büyükşehir Muhtarlık Daire İşleri Başkanı Erkan Arıcı'dan müjde geldi.

 Tosmurlu Mahallesi Muhtarı Remzi Kır’ın kırılan mezarlığı yapılması için yaptığı girişimler sonunda Mersin Büyükşehir  Belediyesi konuya duyarsız kalmadı. Kişi ada kişilerce kırılan çeşmenin biran önce yapılacağı müjdesi verildi.

Mezarlık içerisinde bulunan çeşmenin tahribatı, mahalle sakinleri tarafından kınanmış ve büyük tepki gösterilmişti. Bunun üzerine harekete geçen Büyükşehir Muhtarlık Daire İşleri Başkanı Erkan Arıcı ve Silifke Koordinasyon Şube Başkanı  Atilla Erden , mezarlığın içinde yaptıkları incelemelerden sonra mahalle muhtarı Remzi Kır'a bayrama kadar kırılan çeşmenin onarılmaya çalışılacağını müjdeledi. 

Muhtar Remzi Kır da konuyla yakından ilgilenen Büyükşehir ekiplerine mahalle vatandaşları adına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36