Kış tedbirleri toplantısı yapıldı

Mersin'de 2023-2024 Kış Tedbirleri Toplantısı Gerçekleştirildi

Kış tedbirleri toplantısı yapıldı

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında yapılan toplantıda, kış mevsiminde yaşanabilecek sıkıntıların önlenmesi için alınacak tedbirler ele alındı. Toplantıda, yol durumu, riskli bölgeler ve iş birliği konularında kararlar alındı. Ayrıca, kış lastiği kullanımı, yol kapanmaları ve iletişim konularında önlemler belirlendi.

Mersin'de 2023-2024 yılı kış tedbirleri koordinasyon toplantısı, Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Pehlivan, toplantıda yaptığı konuşmada, kış mevsiminde vatandaşların yaşaması muhtemel sıkıntıları bertaraf etmek için kamu kurum ve kuruluşlarının müşterek gayretle çalışacaklarını belirterek, kış mevsiminde trafiğin güvenli ve sağlıklı bir şekilde işlemesi, sürücülerin, yolcuların ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması; eğitim, sağlık, yol ulaşım, elektrik, su, doğalgaz, internet, telefon gibi hizmetlerin aksamadan sürdürülmesi için ilgili bütün kurum ve kuruluşların gerekli tedbirleri alarak kış mevsimine hazırlanıldığını söyledi.

Kurum yetkililerinin birer sunum yaptığı toplantıda, kış mevsiminin sorunsuz bir şekilde geçirilmesi için kamu kurum ve kuruluşlarının gerçekleştireceği çalışmalara yönelik planlamalar madde madde ele alındı, yol güzergahlarının durumu ve riskli bölgelere ilişkin durum değerlendirmesi yapıldı, kurumların yürüteceği iş ve işlemler ile iş birliği ve koordinasyonu gerektiren hususlarda bilgi alışverişlerinde bulunularak muhtelif kararlar alındı.

Toplantıya Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Mezitli Kaymakamı Alp Eren Yılmaz, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, kurum müdürleri ve esnaf odaları temsilcileri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36