Kum Mahallesi Parkı yenileniyor

Kum Mahallesi Parkı yenileniyor

Kum Mahallesi Parkı yenileniyor

 

Silifke Belediyesi, mahalle sakinlerinin keyifli bir yaz geçirmeleri için Kum Mahallesi Parkı’nda yenileme çalışmalarını tamamladı.

Silifke Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, havaların sıcak gitmesiyle kent genelindeki çalışmalarını arttırdı. Çevre düzenlemesi, bakım ve yenileme çalışmalarına ağırlık veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü,spor aletleri, çocuk oyun grupları ve oturma bankları çalışmalarını tamamladı.

Belediye ekiplerinin çalışmalarını kentin diğer parklarında da devam ettirdiğini açıklayan Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, imkânlar dâhilinde tüm parklara oyun gruplarının yerleştirildiğini ve ağaçlandırmanın yapıldığını ifade etti.

İlçedeki mevcut yeşil alanları halkın kullanımına yakışır hale getirmek için çalıştıklarını açıklamalarına ekleyen Altunok, ‘Mahalle sakinlerimizin ve çocuklarımızın rahatça ve güvenli bir şekilde zaman geçireceği alanlarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Kentimizde ihtiyaç duyulan ve park yapımına müsait her kamusal alanı park ve yeşil alan olarak değerlendirmenin gayreti içerisindeyiz. Ayrıca mevcut alanlarımızı da elden geçirerek vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza daha güzel bir Silifke bırakmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Belediye olarak bizler en iyi hizmeti sunmakla görevliyiz ancak vatandaşlarımız da park ve yeşil alanlarımızı koruyarak ve temiz tutarak bizlere destek olabilirler” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36