Kurban pazarı, Belediye ile Bayrama hazır

Kurban pazarı, Belediye ile Bayrama hazır

Kurban pazarı, Belediye ile Bayrama hazır

 Erdemli Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi kurbanlık pazarında son hazırlıklarını tamamladı.

Erdemli Belediyesi’nin Kocaköy Şaar Bölgesine yapımını gerçekleştirdiği kurban pazarı Bayram öncesi hizmet vermeye hazır hale getirildi. Kurban Bayramına sayılı günler kala Erdemli Belediyesi, ilçede gerçekleştirdiği hazırlıklara hız verdi. Bu kapsamda cami temizleme işlerini de geçtiğimiz günlerde tamamlamış olan Belediye, şimdi de kurbanlık pazarını satışlar için hazır hale getirdi.

Daha önce şehir içerisinde gerçekleştirilen satışların toplum sağlığını olumsuz yönde etkilemesi ve görüntü kirliliğine sebep olması ile ekiplere talimat veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, hijyen kurallarına uygun olarak satış yapılabilecek bir alanın oluşturulmasını sağlamıştı. Yapılan alanın bakım işlemlerini de takip eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sıkıntılara mahal vermeden, sağlıklı ve huzurlu bir Bayram geçirilmesi adına Belediye olarak üzerlerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduklarının altını çizdi. Bu vesile ile tüm İslam âleminin Bayramını kutlayan Başkan Tollu açıklamasını şu ifadelerle noktaladı,  "Bayramlar, bizleri birbirimize kenetleyen özel günlerdir. Bu güzel günleri vesile bilerek, aramızdaki kırgınlıkları sonlandırmalıyız. Çocuklarımıza miras olarak aktaracağımız bu özel günlerin, tüm İslam âlemi için hayırlı olmasını dilerim. Ve bu günlerin ülkemize, tüm Dünya’ya birlik, beraberlik, huzur, mutluluk getirmesini temenni ederim"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36