Ledli Trafik Sinyalizasyon Sistemi, Kazaları Minimuma İndirecek

Ledli Trafik Sinyalizasyon Sistemi, Kazaları Minimuma İndirecek

Ledli Trafik Sinyalizasyon Sistemi, Kazaları Minimuma İndirecek


Tarsus’ta Sıkça Kaza Meydana Gelen Kavşak Artık Daha Güvenli

Kazaların Yoğun Olduğu Kavşakta Kaza Riski En Aza İndirildi

Sistem Sayesinde Kazalar Minimuma İnerken, Vatandaşların Güvenli Bir Şekilde Kavşaktan Geçişi Sağlandı

Kazaların sıkça yaşandığı ve araç geçişleri sırasında tehlikenin meydana geldiği Tarsus’un Akşemsettin Mahallesi, Mavi Bulvar ile Yüzbaşı Yaşar Caddesi, Büyükşehir Belediyesi sayesinde artık daha güvenli bir hale geldi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, Tarsus İlçesi Akşemsettin Mahallesi Mavi Bulvar ile Yüzbaşı Yaşar Caddesi kesişimindeki kavşakta, yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazalarının önüne geçmek amacıyla, “Ledli Trafik Sinyalizasyon Sistemi” kuruldu. Yerleştirilen “Ledli Trafik Sinyalizasyon Sistemi” ile kazalar minimuma indirilirken, vatandaşların güvenli bir şekilde kavşaktan geçişi de sağlanmış oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından, Tarsus İlçesi Akşemsettin Mahallesi Mavi Bulvar ile Yüzbaşı Yaşar Caddesi kesişiminde artan trafik kazalarının önüne geçmek amacıyla kavşağa Ledli Trafik Sinyalizasyon Sistemi yerleştirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekiplerince, kavşağın güvenli hale getirilmesi amacıyla yerleştirilen Ledli Trafik Sinyalizasyon Sistemi ile kazalar minimuma indirilerek, vatandaşların güvenli bir şekilde kavşaktan geçişi de sağlanmış oldu. Kazaların yoğun olduğu kavşakta, sistem sayesinde trafik düzene girerken, kaza riski de en aza indirildi.

Ledli Trafik Sinyalizasyon Sistemi’nin yerleştirildiği kavşakta, sabah, öğlen ve akşam saatleri için ayrı ayrı olarak araçların sayısı tespit edilerek, trafik ışıkları araç yoğunluğuna göre yönetilecek. Trafiğin yoğun olduğu yönde daha uzun süre yeşil ışık yanması sağlanırken, araçların trafikte bekleme süresi de azaltılmış olacak.

Kazaların sıkça yaşandığı bölgeye Büyükşehir el attı

Tarsus İlçesi Akşemsettin Mahallesi Mavi Bulvar ile Yüzbaşı Yaşar Caddesi kesişiminde, yaralanmalı ve maddi hasarlı kazalar meydana geliyordu.

Vatandaşlardan gelen şikayet üzerine yerinde yapılan tespitler sonucu kavşakta düzenleme yapılması UKOME Genel Kurulu gündemine taşındı. UKOME Genel Kurulu tarafından yapılan alt komisyon toplantısında kavşağa trafik sinyalizasyon yapılmasının uygun olduğu kararı alındı.

Kavşağın trafik sinyalizasyon sistemine uygun hale getirilmesi için Yol Yapım ve Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından fiziki düzenlemeler yapıldı. Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekiplerince de kavşağın güvenli hale getirilmesi amacıyla Ledli Trafik Sinyalizasyon Sistemi tesis edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79