Mersin'de kaçakçılık operasyonuna 10 gözaltı

Mersin'de kaçakçılık operasyonuna 10 gözaltı

Mersin'de kaçakçılık operasyonuna 10 gözaltı


Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE

 MERSİN'in Silifke ilçesinde yurda kaçak yollarla alkol, boş makaron ile elektronik sigara getiren 10 şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı.

Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, kaçakçılık suçlarıyla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, bu kapsamda yaptığı çalışmalarda, 105 litre etil alkol, 8 bin adet bandrolsüz boş makaron, 45 kilogram açık kıyılmış tütün, 1 sigara doldurma makinesi, 3 bin 560 gümrük kaçağı heets sigara, 36 gümrük kaçağı elektronik sigara cihazı, 31 gümrük kaçağı elektronik sigara şarj aleti, 25 şişe elektronik sigara likiti ele geçirdi. Olayla ilgili olarak 10 kaçakçı gözaltına alındı. Şüphelilere, adli işlem yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79